Juniorkonsulent (Studentermedhælper)

Pentia søger talentfulde juniorkonsulenter med interesse i webudvikling baseret på CMS platforme og .NET teknologi.
James Pond 1Qkyck Ul3g Unsplash

Studiejob i Pentias Technology afdeling
Leder du efter et sjovt sted med et unikt og udviklende arbejdsmiljø? Så kan du roligt læse videre om backend-jobbet i Pentias afdeling på Islands Brygge. Vi søger nemlig talentfulde juniorkonsulenter med interesse i webudvikling baseret på CMS platforme og .NET teknologi.

Hvorfor arbejde i Pentia?
Vi repræsenterer faglig ekspertise i den høje ende, og dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne er en naturlig del af hverdagen, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.

Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne. På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.

Vi er overbeviste om at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.

Om dig og Technology afdelingen
Technology afdelingen i Pentia består af 30 medarbejdere, der aldersmæssigt spænder fra start tyverne til midt halvtredserne.

Vi har et højt fagligt niveau, hvor vores fælles viden forstærker os individuelt og omvendt. Således vil du få masser af muligheder for at sætte dit præg på vores interne metoder, arbejdsredskaber og brug af nye teknologier. Du kommer fortrinsvis til at arbejde med avancerede integrationsløsninger, med primært kodning og arkitekturopgaver, men også kunderådgivning, bliver en del af dine opgaver.

Din rolle og dine evner
Du koder allerede i .NET og C# og er i gang med en relevant uddannelse på kandidatniveau fra f.eks. ITU, DTU eller KU. Du brænder for Webteknologi, og hvis du tidligere har arbejdet professionelt med Sitecore, Umbraco eller andre CMS´er er det en fordel, men ellers lærer du det hos os.

Hos Pentia kommer du til at arbejde tæt sammen med vores projektledere, UX’ere, designere og frontendere, hvor Du bliver ambassadør for en kvalitetsorienteret backend over for dine kolleger i Pentia samt over for vores kunder og samarbejdspartnere i de forskellige projekter. Derfor kræver rollen stor ansvarsfølelse, og lyst til at arbejde i teams.

Hvis du kan nikke ja til ovenstående og ellers vil være med til at bygge løsninger der bygger på, og også udfordrer, din faglige viden og hvis du interesserer dig mere end almindeligt for emner som Design Patterns, Clean Code og agil udvikling passer du lige ind hos os.

Hos Pentia får du bl.a.:

  • En ambitiøs arbejdsplads med fremragende muligheder for faglig sparring.
  • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold.
  • Fladt hierarki.
  • Masser af sociale arrangementer og events.
  • Fede lokaler med udsigt over Københavns havn.
  • Dejlig kaffe, sodavand, slik. frugt samt morgenmad og frokost serveret af vores egen kok.

Sådan ansøger du
Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket senest d. 30. november. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR Manager Jakob Lundvig på jlf.pentia.dk 

 

DSC8235

Om Pentia

Hos Pentia får du 150 dygtige kollegaer fordelt på fire kontorer i København, Odense, Aarhus og Malmø. Vi er nogle af branchens bedste til at koble forretning, experience og teknologi i digitale projekter, og vi gør det med øje for vores værdier: Sjov, Respekt og Ansvar. 

Vores leverancer bygger på en dyb forretningsforståelse, stærke digitale kompetencer, og sammen skaber vi de bedst mulige løsninger på tværs af fagligheder og afdelinger. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer videndeling og balance mellem privat- og arbejdsliv højt, samtidig med at vi ikke går på kompromis med faglig dedikation og at skabe forretningsværdi for vores kunder.  

Pentia har i en årrække ligget i toppen af listen over bedste arbejdspladser i Danmark, og i 2020 fik vi igen en fornem placering på Great Place to Work’s rangering  af Europas bedste arbejdspladser.