Pentia søger HR Konsulent

Pentia søger dig med et par års erfaring og interesse i den administrative og juridiske del af HR-paletten, men som også evner at arbejde på tværs af HR-funktionen i Pentia.
DSC8213

Pentia søger dig med et par års erfaring og interesse i den administrative og juridiske del af HR-paletten, men som også evner at arbejde på tværs af HR-funktionen i Pentia.

Du får stort ansvar for HR på tværs af Pentia og vores søsterselskaber med i alt knap 150 medarbejdere på tværs af backend- og frontend udvikling, UX, strategi, design samt projektledelse og marketing.

Du får en rolle, hvor det kræver overblik og lyst til at arbejde selvstændigt med at forbedre processer og politikker og som får energi i samarbejdet med afdelingsledere og de øvrige administrative funktioner i Pentia.

Vores arbejdsplads

Vi repræsenterer faglig ekspertise i den høje ende, og dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne er en naturlig del af hverdagen, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.

Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne. På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.

Vi er overbeviste om at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.


Dine arbejdsopgaver i Pentia

Du får en afvekslende hverdag, men dine primære opgaver vil være indenfor følgende områder:

 • Udvikling og vedligehold af HR Politikker, HR Services og Medarbejderhåndbog
 • Ledelsesrapportering og analyser af personale, løn, markedet mm.
 • Personalejura, GDPR & kontrakter
 • Dialog og kontrakthåndtering med eksterne leverandører
 • Udvikling og vedligehold af konsulent CV´er
 • Administrative HR og Office management opgaver
 • Sparring med afdelingsledere og teamleads
 • Arbejdsmiljø og Trivsel

Men da vi er et mindre team, så hjælper vi hinanden på tværs, og der vil derfor også være perioder med flere opgaver inden for f.eks. HR Udvikling samt Onboarding, Rekruttering & Employer Branding aktiviteter.


Hvem søger vi?

Vi søger dig, der har styr på jura, regler og processer, men som trives med varierende opgaver og samarbejdsflader i Pentia.

Når du er velorganiseret, er du sandsynligvis en stor fan af tjeklister. Så her er en liste med vores forventninger til dig:

•    Struktureret

Du er en praktiker, der har styr på alle de elementer af HR- og personalepolitikker, som sikrer en god medarbejder- og lederoplevelse. Du skaber struktur og er god til at planlægge dine opgaver.

•    Analytisk

Som person er du nysgerrig af natur. Du finder mening i personaledata og forstår sammenhænge samt kan kommunikere dette præcist til ledelsen.

•    Varm

Du forstår værdien af det tværfaglige teamarbejde, og det falder dig naturligt at skabe plads til andre og have det sjovt i dagligdagen.


Hos Pentia får du:

 • En ambitiøs arbejdsplads med fremragende muligheder for faglig sparring.
 • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold
 • Fladt hierarki
 • Uddannelseskonto
 • Masser af sociale arrangementer og events
 • Super sundhedsforsikring samt konkurrencedygtig løn og pension
 • Lækre lokaler, God kaffe, sodavand, slik, frugt samt morgenmad og frokost
 • 37 timers flextidsordning – så der er tid til dig selv, venner, familie og fritidsinteresser.

Du bliver en del af et velfungerende HR-team, som består af en Personalechef, en HR Manager og en Recruiter. Derudover arbejder vi tæt sammen med økonomi, IT og office management funktionerne i Pentia.

Og på toppen af det får du masser af samarbejde med 150 kollegaer på tværs af organisationen.


Sådan ansøger du:

Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket senest 5. august. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Personalechef Lars Nilsson - lan@pentia.dk.

 

Om Pentia

Hos Pentia får du 150 dygtige kollegaer fordelt på fire kontorer i København, Odense, Aarhus og Malmø. Vi er nogle af branchens bedste til at koble forretning, experience og teknologi i digitale projekter, og vi gør det med øje for vores værdier: Sjov, Respekt og Ansvar. 

Vores leverancer bygger på en dyb forretningsforståelse, stærke digitale kompetencer, og sammen skaber vi de bedst mulige løsninger på tværs af fagligheder og afdelinger. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer videndeling og balance mellem privat- og arbejdsliv højt, samtidig med at vi ikke går på kompromis med faglig dedikation og at skabe forretningsværdi for vores kunder.  

Pentia har i en årrække ligget i toppen af listen over bedste arbejdspladser i Danmark, og i 2020 fik vi igen en fornem placering på Great Place to Work’s rangering  af Europas bedste arbejdspladser.