Pentia søger Head of Marketing til vores kontor i Aarhus

Er du en erfaren og ambitiøs Mar-Tech profil med en bred viden om digital marketing?
DSC8234

Head of Marketing til Pentia i Aarhus

Er du en erfaren og ambitiøs Mar-Tech profil med en bred viden om digital marketing?

Vil du være med til at udvikle vores kunders forretning samtidig med, at du også tager ansvaret for udvikling af Pentias eget marketingteam? 

Så skal du læse videre. Vi søger nemlig en leder, som kan skalere Pentias marketing team med base på kontoret i Aarhus.

Dine arbejdsopgaver i Pentia

Du bliver ansvarlig for et selvstændigt forretningsområde, som vi forventer vil vokse markant i de kommende år. Her vil du få ansvar for:

 • Strategiske projekter, hvor din opgaver bliver at binde samarbejdet med vores kunder sammen med dine kollegaer i Pentia og vores søsterselskab Klausen og Partners.  
 • Udvikling af og deltagelse i salgsprocesser med assistance fra Account teamet.
 • Daglig leder for marketingteamet i Pentia, hvor du vil etablere processer, sikre kompetenceudvikling samt rekruttere nye kompetencer.

Hvem søger vi?

Vi søger dig, der har en datadrevet tilgang med fokus på konvertering og leadgenerering samt dokumenteret erfaring med dialogmarkedsføring og Marketing Automation.

Vi forventer ikke, at du kender alt til hverken forretning, kundeoplevelse eller teknologi. Men vi forventer, at du finder alle tre områder interessante, da de indkapsler vores virksomhed.

Når du er velorganiseret, er du sandsynligvis en stor fan af tjeklister. Så her er en liste med vores forventninger til dig:

 • Struktureret

Du er en salgsorienteret praktiker, der har styr på alle de elementer af digital markedsføring, som bør aktiveres for at få budskaberne helt ud til kunderne. Du skaber struktur, planlægger og delegere opgaver, jonglerer med budgetter og tidslinjer.

 • Kreativ

Vi lever af at forstå forretningsudfordringer, definerer muligheder og tænke kreativt for at sikre håndgribelige resultater. Det er det, du skal formidle og konkretisere i de projekter, vi arbejder med.  

 • Analytisk

Som person er du nysgerrig af natur. Du finder mening i data, forstår sammenhænge, og du evner at omsætte kunders målsætninger og behov til eksekvérbare opgaver.

 • Digital

Du navigerer i det digitale landskab, forstår hvordan teknologier bedst understøtter kundernes forretningsmæssige ambitioner, og er velbevandret i digital marketing herunder e-mail marketing, Marketing Automation platforme.

 • Varm

Du forstår værdien af ​​det tværfaglige teamarbejde, og det falder dig naturligt at skabe plads til andre og have det sjovt i dagligdagen.

Hos Pentia får du:

 • En ambitiøs arbejdsplads med fremragende muligheder for faglig sparring.
 • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold  
 • Flad struktur
 • Uddannelseskonto og konferencer 
 • Masser af sociale arrangementer og events  
 • Super sundhedsforsikring samt konkurrencedygtig løn og pension  
 • Livsbalance – så der er tid til dig selv, venner, familie og fritidsinteresser

Selvom ovenstående kunne lyde som om vi søger en en-mands hær, forsikrer vi dig, at du bliver omgivet af et stærkt tværfagligt marketingteam. Og på toppen af det får masser af samarbejde med 120 top professionelle på tværs af organisationen.


Sådan ansøger du:   

Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket senest 10. december. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR Manager Jakob Lundvig - jlf@pentia.dk. 

DSC8235

Om Pentia

Hos Pentia får du 100 dygtige kollegaer fordelt på tre kontorer i København, Aarhus og Malmø. Vi er nogle af branchens bedste til at koble forretning, experience og teknologi i digitale projekter, og vi gør det med øje for vores værdier: Sjov, Respekt og Ansvar. 

Vores leverancer bygger på en dyb forretningsforståelse, stærke digitale kompetencer, og sammen skaber vi de bedst mulige løsninger på tværs af fagligheder og afdelinger. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer videndeling og balance mellem privat- og arbejdsliv højt, samtidig med at vi ikke går på kompromis med faglig dedikation og at skabe forretningsværdi for vores kunder.  

Pentia har i en årrække ligget i toppen af listen over bedste arbejdspladser i Danmark, og i 2020 fik vi igen en fornem placering på Great Place to Work’s rangering af Europas bedste arbejdspladser.