Frontend Konsulent

Er du en ambitiøs og teknisk dygtig frontendudvikler, og leder du efter en sjov arbejdsplads med et unikt og udviklende fagligt miljø, så klik og læs videre.

Frontend Konsulent til Pentia i København eller Aarhus.

Er du en ambitiøs og
teknisk dygtig frontendudvikler, og leder du efter en sjov arbejdsplads med et unikt og udviklende fagligt miljø? Så bør du læse videre om en fremtid som Frontender hos Pentia. 

 

Din rolle

Med base i København eller Aarhus skal du indgå i forskellige tværfaglige teams i tæt samarbejde med kunden.

Du vil være med til at skabe værdi for kunden via digitale løsninger, med dit primære tekniske aftryk i JavaScript frameworks f.eks. React, HTML og CSS. Undervejs vil du samarbejde tæt med andre fagligheder som Løsningsarkitekter, marketing, UX'ere, designere og backendere. 

Hos Pentia er kunden i centrum både før, efter og under projektet, og du vil bruge denne relation til at skabe den optimale frontendindsats for projektet - understøttet af dine egne og gruppens metoder og redskaber.

 

Din afdeling

Du vil blive en del af en frontendfamilie, som består af 12 dygtige udviklere - med stor passion for at realisere vores kunders behov for effektive og fleksible brugerflader. 

Vores grundkompetencer er HTML, CSS, JavaScript og React, men vi arbejder tværfagligt i krydsfeltet mellem tekniske discipliner og kreative processer med vores kunders mål for øje.

Vi stræber efter et højt fagligt niveau, hvor vores fælles viden forstærker os individuelt og kollektivt. Således vil du få masser af muligheder for at sætte dit præg på kundernes produkt og vores egne metoder og processer.

 

Dine evner

Du har arbejdet professionelt med den tekniske del af frontenden i nogle år, men vigtigst af alt er du ambitiøs på dine egne og kundernes vegne. 

Du forstår, at kundens værdi er den bedste katalysator for en vellykket frontendarkitektur, som du kan være stolt af. 

Du har et højt niveau i HTML, CSS, JavaScript og React, og du har arbejdet med forskellige metoder til strukturering af effektiv frontendkode. Du har formentlig erfaring med Sass, Less, ITCSS, BEM, Gulp og lignende teknologier og frameworks, og du forstår hvornår disse kommer fornuftigt i anvendelse.

Det har din interesse at indarbejde begreber som tilgængelighed, brugervenlighed og performance i dine løsninger, og det kan være et plus, hvis du har erfaring med implementering af frontend-kode i et eller flere CMS og backend-sprog som C# eller lignende. 

Du er vant til interaktion med kundens folk og har stor ansvarsfølelse over for dine løsninger, samtidig med at du er formår at skabe et godt samarbejde på tværs af faglighed, med vægt på et godt humør og en sjov stemning.

 

Hvorfor arbejde i Pentia?  

Vi repræsenterer faglig ekspertise i den høje ende, og dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne er en naturlig del af hverdagen, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.  

Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne. På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.  

Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.    

I Pentia har vi over de sidste 23 år opbygget et unikt arbejdsmiljø. Vi har kombineret det at være et førende digitalt it-konsulent hus, som er med på de helt store og komplekse løsninger, med arbejdsforhold der inkluderer 37 timers flex-ordning. Hos os er der fokus på livsbalance. Det er også blevet præmieret af Great Place to Work adskillelige gange. Vi er bl.a. kåret som Europas sjoveste arbejdsplads!

Hos Pentia får du bl.a.: 

· En ambitiøs arbejdsplads med fremragende muligheder for faglig sparring.

· Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold

· Flad struktur

· Uddannelseskonto og konferencer

· Masser af sociale arrangementer og events

· Super sundhedsforsikring samt konkurrencedygtig løn og pension

· Livsbalance – så der er tid til dig selv, venner, familie og fritidsinteresser

 

Sådan ansøger du:

Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket. Vi indkalder løbende til samtaler.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR Manager Jakob Lundvig - jlf@pentia.dk.

 

Om Pentia

Hos Pentia får du 150 dygtige kollegaer fordelt på fire kontorer i København, Odense, Aarhus og Malmø. Vi er nogle af branchens bedste til at koble forretning, experience og teknologi i digitale projekter, og vi gør det med øje for vores værdier: Sjov, Respekt og Ansvar. 

Vores leverancer bygger på en dyb forretningsforståelse, stærke digitale kompetencer, og sammen skaber vi de bedst mulige løsninger på tværs af fagligheder og afdelinger. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer videndeling og balance mellem privat- og arbejdsliv højt, samtidig med at vi ikke går på kompromis med faglig dedikation og at skabe forretningsværdi for vores kunder.  

Pentia har i en årrække ligget i toppen af listen over bedste arbejdspladser i Danmark, og i 2020 fik vi igen en fornem placering på Great Place to Work’s rangering  af Europas bedste arbejdspladser.