Digital Projektleder

Er du en erfaren og ambitiøs projektleder med stor viden om kunders digitale øko-system? Leder du efter en sjov og spændende arbejdsplads med et unikt og udviklende miljø? Så kan du roligt læse videre. Vi søger nemlig en dygtig projektleder med min. 3 års erfaring med ledelse af digitale projekter til vores kontor i København.
DSC8234

Hvorfor arbejde i Pentia?  


Vi repræsenterer faglig ekspertise i den høje ende, og dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne er en naturlig del af hverdagen, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.  

​Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne.  På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.  

Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.    

I Pentia har vi over de sidste 22 år opbygget et unikt arbejdsmiljø. Vi har kombineret det at være et førende digitalt it-konsulent hus, som er med på de helt store og komplekse løsninger, med arbejdsforhold der inkluderer 37 timers flex-ordning. Hos os er der fokus på livsbalance.  Det er også blevet præmieret af Great Place to Work adskillelige gange. Vi er bl.a. kåret som Europas sjoveste arbejdsplads!  

Om dig og projektafdelingen 

Du har dokumenteret projektledererfaring og haft succes med de projekter, du har sat i søen. 

Du har arbejdet med større webprojekter, og du har stærke kommunikative evner. Din erfaring har du formentlig fra et konsulenthus, hvor du har håndteret større kunder.  

Du har stor indsigt i webteknologier og har gennem din karriere tilegnet dig stor viden om hvordan denne teknologi bedst understøtter kundernes forretningsmæssige ambitioner.  

Du har erfaring med at drive og motivere projektteams bestående af alle Pentias fagligheder, fra forretningskonsulenter over UX- og designkonsulenter til vores udviklere & arkitekter. 

Hos os får du ansvar for dine egne kundeprojekter, som du planlægger fra foranalyse over implementering og test til projektet sættes i drift. 

Som projektleder er du vant til selvstændigt at håndtere større projekter, hvor du binder ender sammen både i samarbejde med vores kunder og i samarbejdet med dine kollegaer i Pentia på tværs af afdelinger i Aarhus og København.  

Pentias projekter afvikles efter den metode er passer til det enkelte projekt.  Vi bruger det bedste fra PRINCE2, Scrum og agile metoder. 

Det er den tekniske/forretningsmæssige kreativitet, vi lever af, og det er den, du skal evne at rådgive, formidle og konkretisere i afvikling af de projekter, vi arbejder med.  

Hos Pentia får du bl.a.:  

  • En ambitiøs arbejdsplads med fremragende muligheder for faglig sparring.
  • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold  
  • Fladt hierarki og involvering i strategiske processer  
  • Uddannelseskonto, certificeringer og konferencer  
  • Masser af sociale arrangementer og events  
  • Super sundhedsforsikring samt konkurrencedygtig løn og pension  
  • Fede lokaler med udsigt over Københavns havn  
  • Dejlig kaffe, sodavand, slik. frugt samt morgenmad og frokost serveret af vores egen kok – aftensmaden kan naturligvis bestilles med hjem  
  • 37 timers flextidsordning – så der er tid til dig selv, venner, familie og fritidsinteresser 

 

DSC8235

Sådan ansøger du:   

Søg stillingen ved at sende dit CV og din motiverede ansøgning via linket. Vi indkalder løbende til samtaler. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: HR Manager Jakob Lundvig på jlf@pentia.dk eller Afdelingsleder Charles Faulkner på cf@pentia.dk