Digital Løsningsarkitekt til Pentias Technology afdeling 

Leder du efter et sjovt sted med et unikt og udviklende arbejdsmiljø? Så kan du roligt læse videre om jobbet som Digital Løsningsarkitekt i Pentias Technology-afdeling i København eller Aarhus.
James Pond 1Qkyck Ul3g Unsplash

Vil du være Løsningsarkitekt på spændende digitale platforme og integrationer for vores kunder? 

Stillingen kan være på vores kontor i Aarhus eller København.


Vil du være med til at udvikle vore kunders digitale forretning og er du drevet af at finde solide tekniske løsninger til komplekse udfordringer? 

Er du godt inde i udviklings-frameworks, systemarkitektur, integrationsdesign, performance, infrastruktur og DevOps - samtidig med at du har fokus på forretningens krav og projektets budget? 

Så kan du roligt læse videre om arkitektjobbet i Pentias Technology afdeling i København. 


Om dig og Technology afdelingen  

Technology afdelingen i Pentia består af 25 medarbejdere, der aldersmæssigt spænder fra start tyverne til midt halvtredserne. 

Vi har et højt fagligt niveau, hvor vores fælles viden forstærker os individuelt og omvendt. Således vil du få masser af muligheder for at sætte dit præg på vores interne metoder, arbejdsredskaber og brug af nye teknologier. Du kommer fortrinsvis til at arbejde med moderne platforme, cloud-løsninger og avancerede integrationsløsninger, hvor primært arkitekturopgaver, kodning og kunderådgivning, bliver en vigtig del af dine opgaver.   


Din rolle og dine evner
  

Du har et solidt uddannelses- eller erfaringsmæssigt fundament, har god erfaring med digital udvikling og koder i både .NET og C#. Har du desuden erfaring med CMS, eCommerce, Azure cloud, DevOps, micro-service arkitektur eller frontend- og mobiludvikling med eksempelvis React.JS, Swift eller Kotlin er det en stor fordel. Desuden bør du være mere end almindelig glad for Design Patterns, Clean Code og agil udvikling. 

Som Lead developer bliver du  medlem af arkitektgruppen i Pentia og du er derfor ikke  blot med til at udvikle vores kunders forretning, men også at udvikle Pentia med nye løsningstiltag, udviklings- og arkitekturprincipper og tekniske frameworks og platforme. 

Du skal kunne jonglere med mange bolde og være interesseret i alle faser af løsningernes livscyklus - fra analyse, design, nedbrydning og estimering, udvikling og drift - og kunne inspirere og samarbejde med alle faggrupper - salg, projektledelse, digital strategi, UX og design, DevOps, IT-drift og naturligvis front-end og backend udvikling 

Du vil i dén grad have mulighed for at flytte og udvikle dig, hvis din generelle indgang til dit fag og arbejde er fleksibel, innovativ og nysgerrig.  

I Pentia arbejder vi næsten udelukkende i teams, og derfor er det en fordel hvis du ser holdsamarbejde som en overordentlig positiv ting. Det betyder også, at din ansvarsfølelse, både overfor kolleger og kunder, er med til at bringe løsningen og teamet i mål på en god og kollektiv måde. 

Alt efter opgaven, består teams typisk både af kolleger fra Strategi, UX, Design, DevOps, Frontend, Projektledelse og Account management. Alle løfter i flok – også de forskellige teams imellem 

 

Hos Pentia får du bl.a.:   

  • En faglig stærk, ambitiøs arbejdsplads med fremragende muligheder for faglig sparring. 

  • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold   

  • Fladt hierarki  

  • Uddannelseskonto, certificeringer og konferencer   

  • Masser af sociale arrangementer og events   

  • Super sundhedsforsikring samt konkurrencedygtig løn og pension   

  • Fede lokaler med udsigt over Københavns havn   

  • Dejlig kaffe, sodavand, slik. frugt samt morgenmad og frokost serveret af vores egen kok – aftensmaden kan naturligvis bestilles med hjem   

  • 37 timers flextidsordning – så der er tid til dig selv, venner, familie og fritidsinteresser 

Sådan ansøger du:    

Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket.  Vi indkalder løbende til samtaler.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR Manager Jakob Lundvig på jlf@pentia.dk.

 

DSC8235

Om Pentia

Hos Pentia får du 150 dygtige kollegaer fordelt på fire kontorer i København, Odense, Aarhus og Malmø. Vi er nogle af branchens bedste til at koble forretning, experience og teknologi i digitale projekter, og vi gør det med øje for vores værdier: Sjov, Respekt og Ansvar. 

Vores leverancer bygger på en dyb forretningsforståelse, stærke digitale kompetencer, og sammen skaber vi de bedst mulige løsninger på tværs af fagligheder og afdelinger. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer videndeling og balance mellem privat- og arbejdsliv højt, samtidig med at vi ikke går på kompromis med faglig dedikation og at skabe forretningsværdi for vores kunder.  

Pentia har i en årrække ligget i toppen af listen over bedste arbejdspladser i Danmark, og i 2020 fik vi igen en fornem placering på Great Place to Work’s rangering  af Europas bedste arbejdspladser.