Digital Junior Designer (Studentermedhjælper)

Pentia søger en talentfuld Digital Junior Designer med interesse for marketing.

Studiejob i Pentias Experience og Strategy afdeling
Leder du efter et sjovt og udviklende studiejob? Så kan du roligt læse videre om jobbet som Digital Junior Designer i Pentias afdeling på Islands Brygge. Vi søger nemlig en talentfuld Digital Junior Designer med interesse for marketing.

Din arbejdsopgaver i Pentia
Du skal primært supportere vores marketingafdeling med grafisk produktion: Alt fra animerede annoncer til web, opsætning af whitepaper i PDF, illustration af modeller og grafikker til præsentationer, animering af casestories til video og meget mere.

Du vil fra tid til anden også supportere vores designafdeling med design til alt fra web til digitale produkter.

Vores forventninger til dig

 • Du arbejder selvstændigt og tager ansvaret for kvaliteten i dine afleveringer.
 • Du kan skabe kreative koncepter ud fra et brief.
 • Du kan arbejde fra vores kontor i København 1-2 dage om ugen.

Must-have kvalifikationer

 • Du studerer design, multimedie eller lignende på min. andet år.
 • Du har erfaring med at arbejde i Figma.
 • Du kan lave modeller og grafikker i Illustrator og give dem liv i AfterEffects.

 Hvorfor arbejde i Pentia?
Vi repræsenterer faglig ekspertise i den høje ende, og dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne er en naturlig del af hverdagen, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.

Vidensdeling i Pentia er et kerneelement. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne. På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.

Vi er overbeviste om at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.

 Hos Pentia får du bl.a.:

 • En ambitiøs arbejdsplads med fremragende muligheder for faglig sparring.
 • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold.
 • Fladt hierarki.
 • Masser af sociale arrangementer og events.
 • Fede lokaler med udsigt over Københavns havn.
 • Dejlig kaffe, sodavand, slik. frugt samt morgenmad og frokost serveret af vores egen kok.

 Sådan ansøger du

Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR Manager Jakob Lundvig på jlf@pentia.dk.

 

Om Pentia

Hos Pentia får du 150 dygtige kollegaer fordelt på fire kontorer i København, Odense, Aarhus og Malmø. Vi er nogle af branchens bedste til at koble forretning, experience og teknologi i digitale projekter, og vi gør det med øje for vores værdier: Sjov, Respekt og Ansvar. 

Vores leverancer bygger på en dyb forretningsforståelse, stærke digitale kompetencer, og sammen skaber vi de bedst mulige løsninger på tværs af fagligheder og afdelinger. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer videndeling og balance mellem privat- og arbejdsliv højt, samtidig med at vi ikke går på kompromis med faglig dedikation og at skabe forretningsværdi for vores kunder.  

Pentia har i en årrække ligget i toppen af listen over bedste arbejdspladser i Danmark, og i 2020 fik vi igen en fornem placering på Great Place to Work’s rangering  af Europas bedste arbejdspladser.