Pentia søger Azure Cloud Specialist

I denne rolle vil du, i samarbejde med Pentias udviklingsteam, kundens interessenter, skulle analysere og designe cloud infrastruktur til de løsninger vi bygger for vores kunder. Det involverer både den infrastruktur som applikationerne eller systemerne afvikles på, men også den omkringliggende infrastruktur så som netværk, integrationer, monitorering etc.

Azure Cloud Specialist

Leder du efter et sjovt sted med et unikt og udviklende arbejdsmiljø? Så kan du roligt læse videre. Vi søger nemlig en dygtig Azure Cloud specialist og konsulent med +2 års erfaring fra lignende stilling(er) og en relevant uddannelsesmæssig baggrund.

 

Om dig og Technology teamet

Som Azure Cloud specialist vil du indgå i vores Technology gruppe som består af applikations-, integrations- og API-udviklere samt DevOps eksperter med fokus på microservices, REST API’er, Microsoft Azure Cloud, .NET mm. Gruppen har et højt fagligt niveau, hvor vores fælles viden forstærker os individuelt og omvendt. Således vil du få masser af muligheder for at sætte dit præg på vores interne metoder, arbejdsredskaber og brug af nye teknologier.

Du får en hverdag med god variation og opgaver primært for vores kunder. Derfor har vi brug for en profil, som er dygtig til at formidle både i tale og skrift og som kan omsætte forretningskrav til funktionelle løsninger og som arbejder struktureret med både problemdiagnosticering og løsninger heraf.

 

Din rolle og arbejdsopgaver

I din rolle vil du, i samarbejde med Pentias udviklingsteam, kundens interessenter, skulle analysere og designe cloud infrastruktur til de løsninger vi bygger for vores kunder. Det involverer både den infrastruktur som applikationerne eller systemerne afvikles på, men også den omkringliggende infrastruktur så som netværk, integrationer, monitorering etc.

Du vil således skulle indgå i et team af eksperter som rådgiver vores kunder – og hvor dit domæne skal være cloud services, cloud infrastruktur o.l., med fokus på Microsoft Azure og container services, men også indenfor IaaS, on-premise eller hybrid løsninger.

Du vil desuden skulle stå for at udvikle infrastrukturen via infrastructure-as-code samt opsætte automation og scripts som gør udviklingsteams i stand til at provisionere og nedtage miljøer efter behov.

Du vil skulle samarbejde med vores DevOps eksperter, løsnings- og forretningsarkitekter samt serviceteams omkring effektivisering af udviklings- og deploymentprocesser samt IT driften af løsningen, herunder processer for overvågning, support, incident og problemhåndtering etc.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Analyse af forretnings- og applikationskrav samt rådgivning omkring og design af cloud og on-premise infrastruktur.
 • Implementering og vedligehold af cloud og on-premise infrastruktur, værktøjer og teknikker tilknyttet til udrulning og provisionering.
 • Drive aktiviteter vedr. opretholdelse af en teknologistak der understøtter Continuous Integration & Deployment.

 

Færdigheder indenfor følgende koncepter og teknologier foretrækkes:

 • Microsoft Azure services (f.eks. computing services, storage, netværk, cost management).
 • Containerization (Docker, Kubernetes).
 • PowerShell scripting og modularisering.
 • Infrastructure Automation (F.eks. Terraform, ARM templates).
 • Continuous Integration & Deployment (f.eks. Azure DevOps pipelines, Travis CI, TeamCity, Jenkins, Gitlab CI, Octopus Deploy).
 • Udvikling i .NET-stakken (f.eks. C#, .NET Framework, .NET Core).
 • Enhver form for Microsoft Azure-certifikation er kærkommen.

 

Teknologi du kommer til at arbejde med:

 • PowerShell scripts og moduler
 • Terraform scripting til on-premise og cloud IaaS, PaaS provisioring
 • Azure DevOps pipelines - yaml
 • Diverse CLI værktøjer, herunder Azure, Terraform, git, MSBuild, node/npm
 • .NET Framework/.NET Core
 • MS SQL Server samt andre lign. databaser

Hvorfor arbejde i Pentia?

Vi repræsenterer faglig ekspertise i den høje ende, og dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne er en naturlig del af hverdagen, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.

Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne. På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.

Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.

I Pentia har vi over de sidste 25 år opbygget et unikt arbejdsmiljø. Vi har kombineret det at være et førende digitalt it-konsulent hus, som er med på de helt store og komplekse løsninger, med arbejdsforhold der inkluderer 37 timers flex-ordning. Hos os er der fokus på livsbalance. Det er også blevet præmieret af Great Place to Work adskillelige gange. Vi er bl.a. kåret som Europas sjoveste arbejdsplads!

Hos Pentia får du bl.a.:

 • En ambitiøs arbejdsplads med fremragende muligheder for faglig sparring.
 • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold
 • Fladt hierarki
 • Uddannelseskonto
 • Masser af sociale arrangementer og events
 • Super sundhedsforsikring samt konkurrencedygtig løn og pension
 • Dejlig kaffe, sodavand, slik. frugt samt morgenmad og frokost
 • 37 timers flextidsordning – så der er tid til dig selv, venner, familie og fritidsinteresser

 

Sådan ansøger du:

Søg stillingen ved at sende dit CV og din motiverede ansøgning via linket. Vi indkalder løbende til samtaler.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: CTO, Thomas Eldblom på te@pentia.dk.

 

Om Pentia

Hos Pentia får du 150 dygtige kollegaer fordelt på fire kontorer i København, Odense, Aarhus og Malmø. Vi er nogle af branchens bedste til at koble forretning, experience og teknologi i digitale projekter, og vi gør det med øje for vores værdier: Sjov, Respekt og Ansvar. 

Vores leverancer bygger på en dyb forretningsforståelse, stærke digitale kompetencer, og sammen skaber vi de bedst mulige løsninger på tværs af fagligheder og afdelinger. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer videndeling og balance mellem privat- og arbejdsliv højt, samtidig med at vi ikke går på kompromis med faglig dedikation og at skabe forretningsværdi for vores kunder.  

Pentia har i en årrække ligget i toppen af listen over bedste arbejdspladser i Danmark, og i 2020 fik vi igen en fornem placering på Great Place to Work’s rangering  af Europas bedste arbejdspladser.