Awesome Ruby on Rails-udvikler - Odense

Vil du være med til at at udvikle og vedligeholde et system for en af vores kunder samt vores eget SAAS produkt? Så kan du roligt læse videre om jobbet som Ruby on Rails-udvikler i Pentias team i Odense.

I Pentia er vi på udkig efter en Awesome Ruby on Rails udvikler. Du bliver en del af et team med 10 andre udviklere, som sammen med vores designere, projektledere og samarbejdspartnere udvikler AWESOME apps og software. Din opgave vil bestå i at udvikle og vedligeholde et system for en af vores kunder samt vores eget SAAS produkt. Jobbet er som udgangspunkt fra vores Odense-kontor, men dog fleksibelt, hvilket gør det muligt at arbejde hjemmefra efter nærmere aftale. 

Det er vigtigt for os, at du er fokuseret på høj kvalitet i din kodning og altid har fokus på, hvad der giver værdi for slutbrugeren. Vi arbejder nemlig på den agile “Pentia” way, hvilket betyder, at vi hele tiden ønsker at forbedre vores arbejde, herunder vores kodning, men også måden vi arbejder sammen på. Derfor er det vigtigt for os, at du har interesse i at fremme og være med til at give og modtage feedback i måden, vi arbejder sammen på.

Derudover arbejder vi med flere forskellige teknologier og vi ønsker os derfor også en kollega, som tager ansvar, springer ud i svære opgaver og går op i egen og teamets læring. 

Din uddannelsesmæssige baggrund, eller om du er selvlært, er ikke væsentligt. Det, der for alvor betyder noget, er, at du har de rette færdigheder, et højt drive og en stor passion for at udvikle software af høj kvalitet, der skaber værdi.

 

Derfor ønsker vi, at du har flere af nedenstående færdigheder: 

At du har erfaring med at udvikle software i Ruby on Rails. 

At du har erfaring med moderne softwarearkitektur og "best practice" indenfor Ruby.

At du har forståelse for container/component patterns, og erfaring med JSON RESTful API integration eller lign. web         API'er.

At du har erfaring med test frameworks som rspec eller lign.

At du kan gennemgå komplekse problemer og finde løsninger til dem. 

At du forstår at identificere, finde og udbedre fejl. Både fra crashrapporter og fra brugere.

At du forstår vigtigheden af samarbejde via god kommunikation.

At du har forretningsforståelse.

At du er fokuseret på høj kvalitet og systematisk kodning.

 

Vi, i Pentia i Odense, tilbyder dig: 

Et åbent arbejdsmiljø med frihed under ansvar og mulighed for at lære nyt hver uge.

At arbejde med de nyeste teknologier og platforme, samt pladsen til at eksperimentere.

Lækre kontorfaciliteter centralt placeret tæt på banegården i Odense C.

Firmaidræt i arbejdstiden (2 timer pr. uge), hvis det lyster, samt en god frokostordning og andre lækre personalegoder.

Pensionsordning og sundhedsforsikring til alle medarbejdere. 

Fleksibilitet i arbejdstider. 

Løn efter dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er på gennemsnitlig 37 timer/uge. 

 

Yderligere info() 

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte COO og Partner Henrik Grove på hsg@pentia.dk eller tlf. 22 61 05 09


Sådan ansøger du:

Søg stillingen ved at sende dit CV og gerne din motiverede ansøgning via linket senest. Vi indkalder løbende til samtaler.

 

James Pond 1Qkyck Ul3g Unsplash

Om Pentia

Hos Pentia får du 150 dygtige kollegaer fordelt på fire kontorer i København, Odense, Aarhus og Malmø. Vi er nogle af branchens bedste til at koble forretning, experience og teknologi i digitale projekter, og vi gør det med øje for vores værdier: Sjov, Respekt og Ansvar. 

Vores leverancer bygger på en dyb forretningsforståelse, stærke digitale kompetencer, og sammen skaber vi de bedst mulige løsninger på tværs af fagligheder og afdelinger. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer videndeling og balance mellem privat- og arbejdsliv højt, samtidig med at vi ikke går på kompromis med faglig dedikation og at skabe forretningsværdi for vores kunder.  

Pentia har i en årrække ligget i toppen af listen over bedste arbejdspladser i Danmark, og i 2020 fik vi igen en fornem placering på Great Place to Work’s rangering  af Europas bedste arbejdspladser.