/assets/graphics/temp_image1.jpg

Transformation 2019

9. maj 2019
I Aarhus

Transformation 2019

Transformation 2019. Tør du udfordre din egen forretningsmodel?

Transformation handler ikke kun om det digtiale. Det er en business transformation.

Du kommer ikke uden om udviklingen. Enten kører den dig over, eller også forsøger du at udnytte og håndtere den til din fordel. På dette event ser vi på transformation 2019. Virksomhederne har fået flere erfaringer, og vi er ikke nær så bange for disruption, som vi var for et par år siden. Men vi skal stadig forandre os, før vores forretningsmodeller dør, og kunderne flytter sig. I vores optik behøver transformation ikke at være en stor elefant, som organisationen skal sluge på en gang. Processen kan med fordel deles op i mindre dele, så du bevarer fleksibiliteten samtidig med, at du ikke overvælder organisationen.

Tag med og bliv klogere på transformation 2019.

Gratis morgenmøde d. 9. maj 2019. Arrangementet holdes i Pentias lokaler i Aarhus. Eventet er en del af Internetweek Denmark!

Målgruppe:

Mødet er tilrettelagt for ledere, mellemledere og specialister inden for fx forretningsudvikling, digital marketing og udvikling i større virksomheder.

Agenda

08:30 God kaffe, morgenmad og networking
09.00 Hvilke teknologier udfordrer din nuværende forretningsmodel?
Blockchain, AI, chatbots, Voice, MR....Vi ser på en række nye teknologier, der giver dig både muligheder og udfordringer
09.45

Growth hack og innovation
Hvordan kan du hurtigt afgøre, hvor de bedste muligheder ligger for din forretning? Grundfos deler ud af erfaringerne fra deres digitale innovation lab.

  Rikke Harbo, Grundfos
Senior Business Development Manager
10.15 PAUSE
10.30 Hvordan skaber du et digital økosystem, der understøtter din forretning?
10.45

What has sustainability to do with transformation 2019?

LM Wind Power is leading the way in sustainability and is impacting its business and brand at the same time.

Katelyn Huber, Lead Communication at LM Wind Power
   
11.15 Afslutning

 

Arrangementet afholdes i Pentias lokaler, Skovvejen 2B, 8000.

Når du tilmelder dig et Pentia event, giver du samtyke til at modtage information om eventet via mail fra os. Det oplyste navn samt e-mailadresse vil blive brugt ved kontakt. Du accepterer også, at der under eventet kan blive taget enkelte situationsbilleder, som efterfølgende kan blive brugt på Pentias sociale medier i forbindelse med en postering om selve eventet.

Ghost