Tæt samarbejde sikrer SimCorp ny, stærk digital løsning på rekordtid

Tæt samarbejde sikrer SimCorp ny, stærk digital løsning på rekordtid

Pentia står bag løsningen

SimCorp og Pentia har samarbejdet om at skabe en ny, stærk digital løsning på rekordtid. Customer Experience, user journeys og colocation er vigtige elementer i succesopskriften.

Når hele verden er din hjemmebane, så bliver din digitale profil afgørende for succes. Et faktum som SimCorp, der er markedsførende inden for investeringsløsninger, er særdeles bevidst om. Virksomhedens digitale platform er det kommunikative hjerte, hvor både potentielle og eksisterende kunder lander for at finde relevante informationer.

SimCorps digitale løsning har derfor netop fået et omfattende løft for bedre at kunne understøtte forretningen. Anders Zølck, som er Senior Digital Marketing Consultant hos SimCorp, løfter sløret for baggrunden for projektet.

”Barren for digitale løsninger flytter sig hele tiden, og vores løsning var desværre blevet forældet. En opgradering på alle niveauer var nødvendig, for vores digitale platform er vores ansigt udadtil og dermed afgørende for vores forretning”, fortæller han.

Ny brandingstrategi er udgangspunktet

Udgangspunktet for det netop afsluttede digitale projekt har været udformningen af en ny brandingstrategi, som siden er blevet realiseret af Pentia i forhold til den digitale platform. Pentias arbejde har blandt andet været baseret på en række definerede user journeys, så den digitale brugeroplevelse kan tilpasses potentielle kunder og eksisterende brugere langt bedre.

Anders Zølck tilføjer: ”Vi vil gerne gøre mere for vores brugere. Og samtidig vil vi gerne lære dem endnu bedre at kende, særligt de potentielle kunder, som vi har færre naturlige berøringsflader med. Det kan vi med vores nye digitale løsning. Nu kan vi følge deres digitale fodspor og med tiden skabe mere relevant og personaliseret indhold til dem”.

SimCorps nye digitale univers har en skarpere designprofil, en mere personlig tone of voice og er blevet slankere i forhold til mængden af content.

”Vi rækker i højere grad hånden ud mod omverdenen med vores nye digitale profil, og vi kan allerede se, at det nye website engagere brugerne mere, og de derfor bliver længere på sitet”, fortsætter han.

Ny løsning på rekordtid

Pentia har i tæt samarejde med SimCorp skabt den nye digitale løsning på rekordtid. Pentias strømlinede processer kombineret med SimCorps forretningsindsigt og tilgængelighed har banet noget af vejen.

”Vi har lanceret et stort projekt på få måneder til tiden og til prisen. For at sikre en effektiv proces foreslog Pentia colocation, og det har betydet, at jeg har arbejdet fra Pentias lokaler i tre måneder. På den måde har jeg været tilgængelig og inde i alle processer, så der hurtigt har kunnet tages de rette beslutninger. Da jeg samtidig har kunnet passe mit almindelige job, har det været en god investering for SimCorp”.

Colocation - en god investering

Pentia har gennem flere år arbejdet målbevidst på at inkludere kunderne tættere i processerne. Colocation er en del af den metodik, og erfaringer viser, at det er en god investering for alle parter. Hvordan setuppet er, skifter fra kunde til kunde, og eksempelvis har SimCorp brugt sin egen projektleder til at lede Pentias team.

”Jeg har følt mig meget velkommen hos Pentia. Mine synspunkter har altid været respekterede, men der er samtidig ingen, som har talt mig passivt efter munden. Vi har brugt hinandens kompetencer til at nå den bedste løsning for forretningen, og det har været meget værdifuldt”, siger Anders Zølck.

Samtidig fortsætter samarbejdet mellem Pentia og SimCorp. ”Arbejdet slutter slet ikke her. Vi skal bygge videre på det solide fundament og fortsætte med at optimere brugeroplevelsen. Der er fortsat mange spændende optimeringsmuligheder, vi skal udforske sammen med Pentia”, slutter han.

Om projektet

Løsningen er baseret på Sitecores Experience platform. Brandingstrategien, website-strategi og koncept er udarbejdet i samarbejde med Kunde & Co og siden realiseret af Pentia i forhold til den digitale løsning.

Se løsningen her.

Flere spørgsmål:

Kontakt CCO, Christian Ruud, hos Pentia på [email protected] eller mobil 2689 3353. 

Ghost