Barselsberegner

Sitecore Symposium: Tre digitale trends – som kommer til at påvirke din bundlinje!

Sitecore Symposium: Tre digitale trends – som kommer til at påvirke din bundlinje!

Viden skal deles! Derfor deler vi naturligvis også de tre digitale trends fra årets Sitecore Symposium i Las Vegas – og lancering af Sitecore 9.0 – som vi mener, kommer til at påvirke din forretning mest de næste to år. Hvis du vil være på forkant med Sitecores teknologiske udvikling, er det på disse tre områder, du skal følge godt med.

Trend 1: Forbind brugerrejsen

Gennem de seneste par år har omnichannel været det helt store buzzword, men meget få virksomheder har reelt lykkedes med eksekveringen. Men en sammenhængende brugerrejse vil snart være en afgørende konkurrenceparamenter. Forrester forudsiger da også, at customer experience kommer til at veje tungere end pris og produktkvalitet i 2020. Sitecore kommer med xConnect-værktøjet med et stærkt bud på, hvordan man nemmere kan skabe og administrere robuste integrationer. Dette gør det muligt at orkestrere hele brugerrejsen på tværs af kanaler, og at gemme data fra eksterne systemer direkte i Sitecores Experience Database, således at man fremover handler på indsigter fra f.eks. Salesforce Sales Cloud. Men det bliver også muligt at trække data fra Sitecore ud i andre systemer, således at sælgere f.eks. kan følge deres leads brugerrejse direkte i CRM. xConnect kommer med to færdigstøbte connectorer (Salesforce Sales Cloud og MS Dynamics), men flere vil komme til, og det er muligt at bygge sine egne. Involverer din forretningsstrategi omnichannel og customer experience, så kunne xConnect være et stærkt bud på et teknisk og forretningsmæssigt fundament.

Trend 2: Platformen bliver cloudbaseret

Fleksibilitet og skalerbarhed er afgørende faktorer for succes. Den cloud-baserede Sitecore 9.0 og Sitecore Experience Cloud vil kunne hjælpe virksomheder med at optimere time-to-market-processen grundet sin fleksible struktur, men giver samtidig mulighed for at agil skalering. Desuden følger Sitecore med sin cloudbaserede version Microsofts vision om ikke at blot at sælge produkter, men at sælge services. Sitecore Experience Cloud er således PaaS, Platform as a Service. At Sitecore bevæger sig op i skyen er en naturlig forlængelse af en række cloudbaserede services, som Sitecore stiller til rådighed i deres App Center. En række services, der hjælper kunderne med at agere mere intelligent og datadrevet – lige fra identifikation af leads over IP-adresser til Sitecores nye AI-satsning: Cortex.

Trend 3: Machine Learning

Machine learning bliver det helt store buzzword i 2018. Årsagen er logisk: Machine learning handler om automatiseret at identificere mønstre. Dette er særligt værdiskabende, når data er så komplekse, at det kan være svært for mennesker at skabe overblikket. Og den slags overblik kan være afgørende i kampen om kundens loyalitet, når det handler om at blive klogere på kunden og tilbyde mere relevans: En nøglefaktor i en stærk customer experience. Sitecore satser med Sitecore 9.0 stort på machine Learning og lancerede på symposium deres ambitioner for Cortex, Sitecores bud på ML.

Sitecore har lanceret et spændende digitalt Kinderæg med Sitecore 9.0. Sitecore 9.0 er dermed et stærkt bud på et intelligent og forretningsorienteret omnichannel-fundament, som kan sikre den digitale transformation, de fleste virksomheder tørster efter.

Vil du gerne tale mere om Sitecore og digitale muligheder, så kontakt Client Director, Andreas Rask Lundsgaard, på [email protected] eller på mobil 5360 0083

Ghost