Pentia vinder million-udbud fra STAR

#nyhed #stortudbud #STAR #30milloner

Pentia vinder million-udbud fra STAR

Pentia og STAR i spændende samarbejde

Endnu en million-kontrakt er gået Pentias vej i 2016. Pentia leverede nemlig det mest fordelagtige tilbud vurderet udfra kravene opstillet af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR).


Endnu en million-kontrakt er gået Pentias vej i 2016. Pentia leverede nemlig det mest fordelagtige tilbud vurderet udfra kravene opstillet af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR). En vurdering, hvor relevante kompetencer og proces vejede tungt.

Udbuddet er i den to-cifrede millionklasse, og Pentia skal hjælpe STAR med at videreudvikle og vedligeholde flere af STAR’s Sitecore-baserede platforme, i særdeleshed workindenmark.dk.

Spændende digitale visioner

Client Director, Andreas Rask Lundsgaard, fra Pentia udtaler:

”Vi glæder os til at arbejde sammen med STAR, som har en række spændende digitale visioner. Det var et kompetent felt af bureauer, vi var oppe i mod, så vi har virkelig skullet være skarpe i præsentationen af vores kompetencer og processer.”


Samarbejdet mellem STAR og Pentia er så småt ved at gå i gang, og i løbet af de næste måneder vil resultaterne begynde at kunne ses på STARs forskellige digitale touchpoints.

Mere om udbuddet


Den præcise titel på udbuddet er: Udbud vedrørende Udvikling, videreudvikling og vedligeholdelse af STAR’s Sitecore-baserede eller integrable systemer.

Har du spørgsmål?

Kontakt venligst: Client Director, Andreas Rask Lundsgaard, på [email protected]

Ghost