Pentia er en af Europas bedste arbejdspladser

Pentia er en af Europas bedste arbejdspladser

Pentia opnår flot 45. plads

2250 virksomheder har netop deltaget i den årlige konkurrence om at blive kåret til Europas bedste arbejdsplads.

Ved prisfesten i Dublin i weekenden landede Pentia på en flot, europæisk 45. plads i kategorien små- og mellemstorevirksomheder, og Pentia fortsætter således med at høste anerkendelse for sit fokus på medarbejdertilfredshed og trivsel.

CEO, Jakob Stampe, fra Pentia A/S er stolt over placeringen:

”Flertallet af virksomheder, som deltager i Great to Place to Works’ undersøgelse, arbejder målrettet på at skabe en høj medarbejdertrivsel. På den baggrund er vi ekstra stolte over at nå en flot placering på europæisk niveau. Hos Pentia har vi altid troet på, at en sjov hverdag med fokus på både faglighed og trivsel i længden skaber de bedste resultater for vores kunder og os selv, og det er fantastisk at blive anerkendt for indsatsen”, siger han.

Hvem er Pentia?

Pentia skaber digitale løsninger for nogle af Danmarks største og mest ambitiøse organisationer som Danske Spil, Folketinget, BoConcept, Widex m.fl. Hos Pentia finder du digitale strateger, udviklere og arkitekter samt kreative tænkere og customer experience-eksperter.

Pentia har kontorer i København, Aarhus og Malmø.

Hvert år kårer Great Place to Work Danmarks Bedste Arbejdspladser. Listen med Danmarks Bedste Arbejdspladser bygger på vores definition af en god arbejdsplads som et sted, hvor medarbejderne har tillid til ledelsen, er stolte af deres arbejde og føler fællesskab med deres kolleger.

På verdensplan deltager flere end 6.000 arbejdspladser i nationale Best Workplaces undersøgelser.

Se hele listen over Europas bedste små og mellemstore virksomheder her.Ghost