Christina

Pentia opruster med direktør i Aarhus

Pentia opruster med direktør i Aarhus

Pentias nye direktør i Aarhus hedder Christina Dencker Kjærgaard og kommer fra Mjølner Informatics, hvor hun har været en pioner inden for den digitale brugerrejse og skabelse af digital forretningsværdi.

”Da jeg startede i branchen, blev det hurtigt min mission at sætte brugeren i centrum. En digital løsning får nemlig først værdi, når vi forstår brugerne og bruger den viden aktivt til at udvikle kundens forretning”, forklarer hun.

Hos Mjølner har Christina arbejdet med store kunder som Velux, Lego og Danfoss udover at være leder af UX- og designafdelingen. Senest har hun været Business Development Director med fokus på at hjælpe kunder med deres digitale transformation.

Markant flere medarbejdere

Hos Pentia skal Christina udvikle Aarhus-afdelingen betragteligt både i forhold til medarbejderantal, kunder og kompetencer.

”Vi skal være det bedste af to verdener. Vi skal have vores egen unikke Aarhus-identitet, samtidig med at vi skal samarbejde på tværs af Pentias afdelinger,” uddyber hun.

Der er allerede gang i rekruttering af flere dygtige folk til Pentia Aarhus.

”Vi skal være markant flere medarbejdere. Og vi skal have flere kunder, for vi har meget at byde på. Vi skal først og fremmest bygge forretning sammen med vores kunder, for det er mit naturlige udgangspunkt at prøve at forstå kunderne og derigennem bygge bro og dialog,” slutter hun.

Om Pentia

Pentia er et uafhængigt digitalt konsulenthus fyldt med nytænkende strateger, designere og udviklere. Vi leverer kompetent rådgivning og de rigtige løsninger, der gør en forskel i din forretning.

Pentia beskæftiger 90 mand på kontorer i København, Aarhus og Malmø. Pentia arbejder inden for customer experience, strategisk rådgivning, digital implementering og integration.

 

 

Ghost