Flere leads med ny digital løsning

Flere leads med ny digital løsning

Brüel & Kjær realiserer ny digital strategi med Pentia

Kunderne løfter ikke længere røret og ringer til den gode, gamle leverandør. Kundeadfærden har nemlig ændret sig, og første møde med potentielle kunder sker typisk via digitale touchpoints. Også eksisterende kunder bruger i højere grad det digitale univers som informationskilde.

Den udvikling har man imødegået hos Brüel & Kjær ved at formulere en ny strategi og udvikle et nyt digitalt fundament. Pentia har været med på rejsen som samarbejdspartner.

Lead Generation Manager hos Brüel & Kjær, Rune T. Steenberg, uddyber:

”Ambitionen har været at lave en digital løsning, som hurtigere konverterer interesse til dialog. Og det er lykkes. Vi er meget tilfredse”.

Kort vej til dialog

Brüel & Kjærs nye løsning har også fangarme ude på de sociale medier og i søgemaskinerne. Informationerne om virksomhedens avancerede teknologi til lydmåling skal kunne findes ved få museklik, og derfra skal vejen til dialog være kort.  Virksomhedens digitale løsning er hjertet, hvor alle kommunikative årer strømmer igennem.

”Vi har gjort det muligt at søge informationer fra flere indgangsvinkler. Nogle kigger efter specifikke produkter. Andre søger svar baseret på et behov. Derfor har vi forbundet sektionerne bedre, og vi har bygget små universer af viden op omkring vores produkter, så man nemmere ser alle produktets muligheder”, forklarer Rune T. Steenberg.

Lettere at tage kontakt

Hos Brüel & Kjær har man sagt farvel til tørre produktbeskrivelser og goddag til beskrivelser af muligheder. Samtidig har man tilføjet langt flere såkaldte Call to Actions.

”Vi har udvidet paletten af kontaktmuligheder, så du nemt kan spørge os uanset, om du har et meget specifikt spørgsmål eller bare en generel forespørgsel. Det kan vi se virker, og vores målsætninger for leads har overgået målsætningen, siger Rune T. Steenberg.

Selvom Brüel & Kjær er begejstrede for deres nye løsning, er de stadig langt fra i mål.

Rune T. Steenberg:
”Der er stadig mange ting, vi gerne vil skrue på, men nu har vi det fremtidssikrede, digitale fundament, som gør det muligt. Vi glæder os til at give vores brugere endnu flere digitale services”.

Fakta om løsningen

Løsningen er baseret på Sitecores Experience-platform.

Har du spørgsmål til løsningen?

Kontakt Client Director, Andreas Rask Lundsgaard, på [email protected]

Ghost