Unicorn

Selvfølgelig har vi ikke en dresscode hos Pentia

Selvfølgelig har vi ikke en dresscode hos Pentia

Selvfølgelig har vi ikke en dresscode

Solen bager. Alle vinduer er åbne, og ventilatorerne kører på maks. Alligevel viser termometeret, at der er over 30 grader på Pentias hovedkontor på Islands Brygge. Det er også her i varmen, at vi møder Pentias CEO, Jakob Stampe, til en snak om dresscode.

”Selvfølgelig har vi ikke en dresscode,” slår Jakob Stampe fast. ”Vi har nogen af de dygtigste og kvikkeste mennesker i branchen ansat, og vi stoler da trygt på, at de godt selv kan klæde sig på.”

Klipklapper og badebukser?

Men hvad nu hvis, det er stegende hedt som i dag, og der er kundemøder. Kunne man så ikke frygte, at en varmeramt medarbejder troppede op i badebukser og klipklapper?

Det mener Jakob Stampe ikke: ”Vi kan se, at vores medarbejdere klæder sig på til lejligheden. Har de kundemøder med fx tyske forretningsforbindelser, så møder de op i skjorte eller noget andet pænt. Måske er vores definition af ”pænt” lidt bredere end andre steder, men vi har aldrig oplevet medarbejdernes påklædning som et problem.”

For at understrege sin pointe stiller Jakob Stampe op til foto. Han har pæne shorts, ensfarvet t-shirt og sandaler på. Han går med andre ord selv forrest med sin afslappede stil.

”Vores medarbejdere skal naturligvis ikke brænde op i varmen, og da vi er et kreativt, sjovt og afslappet hus, er der plads til forskellighed i påklædningen. Faktisk tror vi på, at medarbejderne er mere produktive, når de føler sig godt tilpas med det, de har på. Vi tror ikke på dikterende rammer.”

 

 

 

 

Ghost