/assets/graphics/temp_image1.jpg

Digital Innovation. Fra idé til konkrete resultater.

30. januar 2019
Aarhus

Digital Innovation. Fra idé til konkrete resultater.

Gratis event om digital innovation

FULDT BOOKET. DESVÆRRE IKKE FLERE PLADSER

Er din virksomhed ved at udvikle de digitale forretningsmodeller, som skal bære virksomheden ind i fremtiden? Eller er der stadig tvivl om retning og metode? 

På dette event sætter vi fokus på digitale innovationsstrategier samt viser nogle konkrete eksempler på digital innovation, der har ført til forretningsresultater. 

Gratis morgenmøde d. 30. januar 2019 om digital innovation. Arrangementet holdes i Pentias lokaler i Aarhus.

Målgruppe:

Mødet er tilrettelagt for ledere, mellemledere og specialister inden for fx forretningsudvikling, digital marketing og udvikling i større virksomheder.

 

Agenda

08:30

Kaffe, morgenmad og networking

   

09:00

Innovationsstrategi. Hvordan får vi den rigtige idé?

 

Det kan koste at fejle. Men det er dyrere at lade være. Danske virksomheder er under stort pres for løbende innovation, men hvordan giver man økonomisk og organisatorisk plads til innovation, uden at investeringen løber løbsk? I dette oplæg vil Mads-Peter Jakobsen give opskriften på innovations-kickstartere og fortælle, hvordan man styrer uden om de mest typiske huller på vejen. 

   

 

Head of Experience & Strategy hos Pentia, Mads-Peter Jakobsen

   
 09:40  Fra idé til realisering
  Inspiration fra nytænkende virksomheder, der har brugt digital innovation til at styrke deres forretningsmodel, brand eller kundeservice.
   
  Jacques Soelberg, Regional Vice President Marketing Cloud North, hos Salesforce
   
 10:05 PAUSE
   
 10:15 En fortælling om digital transformation og innovation

 

Arla har store ambitoner om digital innovation og transformation, men hvordan går man fra ide til realisering? Vi får indblik i Arlas transformationshistorie set ud fra et organisationsperspektiv.

  Keld Ellesgaard, Arla, Leading Digital Transformation
   
11:00 Afslutning

Arrangementet afholdes i Pentias lokaler, Skovvejen 2B, 8000.

Om dagens talere

Mads-Peter Jakobsen er Head of Experience & Strategy hos Pentia. Han har fokus på kundeoplevelsen, og hvordan et øget fokus her, kan skabe forretningsresultater.

Jacques Soelberg er en drivende kraft inden for Salesforce i Nordeuropa, hvor han er Regional Vice President. Salesforce er tidens fremadstormende cloudbaserede digitale økosystem, der hjælper virksomheder med at understøtte digital udvikling og innovation.

Keld Ellesgaard er Team Lead for Arlas digitale transformation. Keld er en unik hybrid, der både har digital og organisatorisk forståelse.

Når du tilmelder dig et Pentia event, giver du samtykke til at modtage information om eventet via mail fra os. Det oplyste navn samt e-mailadresse vil blive brugt ved kontakt. Du accepterer også, at der under eventet kan blive taget enkelte situationsbilleder, som efterfølgende kan blive brugt på Pentias sociale medier i forbindelse med en postering om selve eventet.

Ghost