/assets/graphics/temp_image1.jpg

Digital Governance: Samarbejde og teknologi?

27. marts 2019
København

Digital Governance: Samarbejde og teknologi?

Digital Governance: Samarbejde og teknologi?

Hvordan skal fremtidens digitale organisation se ud for at skabe resultater? Det er en udfordring, som mange teams og organisationer kæmper med i disse år.

Vi bliver nemlig nødt til at se på vores samarbejde gennem nye øjne og frigøre os fra industri-alderens rigide mønstre. Du kender sikkert flere af udfordringerne: Systemer, der ikke taler sammen, et virvar af digitale kampagnesites, uklar ansvarsfordeling eller videntab, når en medarbejder forlader virksomheden. Digital Governance rummer nogle af svarene.

Governance er et rammeværk, der sikrer en klar definering af ansvar, roller og beslutningsgange i forhold til en virksomheds digitale tilstedeværelse på tværs af platforme og kanaler. Det rammeværk er vigtigt at få beskrevet, så fx ansvar og eksekvering ikke falder mellem to stole. Samtidig er Governance vigtigt i forhold til bl.a. højere tværgående kvalitet, effektivisering af systemer samt konsistens i content og brand.

 

Målgruppe:

Alle som arbejder med ledelse inden for IT, digital marketing og kommunikation

Agenda 

08:30 God kaffe, morgenmad og networking
09:00 Hvad er digital governance?
Hvordan kan man udnytte digital governance til at skabe bedre samarbejde, stærkere brand og flere resultater. Vi dykker ned i mulighederne
09:45 Pause
10:15 CASE: Det har digital governance betydet for os?
Fra børnesygdomme til resultater. En række gode råd fra fronten.
10:35 Sådan skal vi arbejde sammen i fremtiden.
Hvad siger forskerne? Bliver det uden skrivebord? I flydende grupper?
   
 11:00  Afslutning

 

Når du tilmelder dig et Pentia event, giver du samtykke til at modtage information om eventet via mail fra os. Det oplyste navn samt e-mailadresse vil blive brugt ved kontakt. Du accepterer også, at der under eventet kan blive taget enkelte situationsbilleder, som efterfølgende kan blive brugt på Pentias sociale medier i forbindelse med en postering om selve eventet.

Ghost