/assets/graphics/temp_image1.jpg

Business Director søges

Business Director søges

Business Director for CRM & Business Intelligence

Er du en dygtig forretningsudvikler med stor erfaring inden for CRM & Business Intelligence og er du motiveret af at skabe nye digitale løsninger, så vil vi opfordre dig til at læse videre. Pentia søger nemlig en faglig kapacitet, som vil være med til at videreudvikle Pentias løsninger inden for data og automatisering. 

Om rollen

Der er tale om en nøglerolle i vores organisation fremadrettet. Du kommer til at tegne et nystartet forretningsområdet i Pentia, hvor Salesforce spiller en stor rolle. Du vil være ansvarlig for at udvikle og drive; go-to-market planer, metoder samt leverancemodeller til vores kunder baseret på deres individuelle forretning, naturligvis gennem en xRM baseret tilgang.  
 
Vi forventer en meget høj vækst de kommende år, og du bliver omdrejningspunktet for denne del af vores forretning. Vi har brug for en profil, som går forrest og dyrker relationer såvel internt i Pentia som eksternt. Derudover evner du både at konceptudvikle og drive samt udvikle vores ambitøse organisation, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen og har de rigtige kompetencer repræsenteret i teamet.  

Teamet

Du vil være ansvarlig for at opbygge vores team af xRM og Business Intelligence specialister med fokus på rådgivning og implementering af Salesforce Sales Cloud or Salesforce Services Cloud. Dette er et strategisk fokusområde for Pentia og et område hvor vi forventer en stærk medarbejdertilgang. 
Herudover vil dit forretningsområde blive bakket op af en række faglige teams med kompetencer på tværs af værdikæden – både i forhold til strategisk rådgivning, udvikling af processer, design, automatisering, udvikling & implementering af tekniske digitale platforme samt udvikling af kundeoplevelser & kunderejser.

Om dig

Vi prioriterer faglighed og forretningsforståelse i den høje ende af skalaen baseret på et solidt uddannelsesmæssigt fundament og stor erfaring med både CRM, webudvikling og webprojekter. Du skaber overblik og sammenhæng på tværs, er dygtig til at implementere og først og fremmest motiveres du af arbejdet med xRM, data, automatisering og BI.  
Det er et stort plus hvis du allerede er certificeret inden for Salesforce samt evt. Microsoft eller andre globale CRM certifikater.  

Dine opgaver

  • Rådgivning af kunder 
  • Konceptualisering af ydelser indenfor området 
  • Forretningsudvikling  
  • Aktivt deltagende i salgsprocesser 
  • CRM og Service (Salesforce) 
  • BI og data 
  • xRM  
  • Udvikling af leverancemodeller 
  • Kompetenceudvikling og rekruttering indenfor området 
  • Budgetansvarlig 

Hvorfor arbejde i Pentia?

I Pentia arbejder vi tæt sammen med vores kunder om at lave de fede digitale løsninger. Vi arbejder i spektret inden for digital transformation, customer experience, omnichannel, marketing automation, platforme, design og e-commerce – hvor vores fornemmeste opgave er at skabe forretningsresultater samt levere værdi til de mennesker, som i sidste ende skal bruge vores løsninger.  

Vi repræsenterer faglig ekspertise og dedikation, professionalisme samt fokusering på opgaverne er en naturlig del af hverdagen, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.   

Pentia tilbyder en unik mulighed for at arbejde med nogle af de bedste i markedet og på en arbejdsplads, som er kåret, som en af de bedste IT-arbejdspladser i Danmark flere år i træk. Og naturligvis en fuld konkurrencemæssig løn med selvstændige arbejdsforhold. 

Sådan søger du

Søg stillingen ved at sende dit CV og din motiverede ansøgning via dette link. Vi indkalder løbende til samtaler.  Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: CCO, Christian Ruud på [email protected]    

Om Pentia

Pentia er et uafhængigt digitalt konsulenthus fyldt med nytænkende strateger, designere og udviklere. Vi leverer kompetent rådgivning og de rigtige løsninger, der gør en forskel for vores kunder. Pentia beskæftiger 90 mand på kontorer i København, Aarhus og Malmø inden for customer experience, strategisk rådgivning, digital implementering og integration.

Pentia har fokus på medarbejdertrivsel og -udvikling. Vi har opnået topplaceringer i Great Place To Work uafbrudt de seneste tre år, lige som vi har vundet en pris for vores work life balance og er til med kåret som intet mindre end Europas sjoveste arbejdsplads.

 

Ghost