/assets/graphics/temp_image1.jpg

Senior Backend Konsulent til Pentia Aarhus

Senior Backend Konsulent til Pentia Aarhus

Senior Backendudvikler til Pentia Aarhus

Leder du efter et sjovt sted med et unikt og udviklende arbejdsmiljø? Så kan du roligt læse videre om backend-jobbet i Pentias afdeling i Aarhus. Vi søger nemlig en dygtig konsulent med min. 3 års erfaring fra webudvikling med fokus på .net, C# og meget gerne erfaring med Sitecore.  
 

Hvorfor arbejde hos Pentia

I Pentia har vi over de sidste 20 år opbygget et unikt arbejdsmiljø. Vi har kombineret det at være et førende digitalt it-konsulent hus, som er med på de helt store og komplekse løsninger, med arbejdsforhold der inkluderer 37 timers flex-ordning. Hos os er der fokus på livsbalance.  Det er også blevet præmieret af ”Great Place to Work”. Vi er bl.a. kåret som Europas sjoveste arbejdsplads, 2017!  
 
Vi repræsenterer faglig ekspertise i den høje ende, og dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne er en naturlig del af hverdagen, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.  
 
Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne.  På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.  Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.    
 

Din hverdag

Du vil blive ansat i Pentias Aarhus-afdeling, der bor i hyggelige lokaler på havnen. Vi er et team bestående af ambitiøse og hjælpsomme kollegaer, der alle arbejder mod den vision at styrke ogvækste Pentia i Aarhus.  
 
Herudover bliver du en del af Backend-gruppen, der består af 30 medarbejdere fordelt på vores kontorer i henholdsvis Aarhus og København. 

 

Vi har et højt fagligt niveau, hvor vores fælles viden forstærker os individuelt og omvendt. Således vil du få masser af muligheder for at sætte dit præg på vores interne metoder, arbejdsredskaber og brug af nye teknologier. Du kommer fortrinsvis til at arbejde med avancerede integrationsløsninger, hvor primært kodning og arkitekturopgaver, men også kunderådgivning, bliver en del af dine opgaver.

 

Din rolle og dine evner

Du koder i både .NET og C# og har en relevant IT-faglig uddannelse. Det er et stort plus, hvis du tidligere har arbejdet med Sitecore eller alternativt en tilsvarende CMS løsning. Derudover har du erfaring som software arkitekt eller ønske om at påtage dig denne rolle.
 
Hos Pentia kommer du til at arbejde tæt sammen med vores projektledere, UX’ere, designere og frontendere, hvor Du bliver ambassadør for en kvalitetsorienteret backend over for dine kolleger i Pentia samt over for vores kunder og samarbejdspartnere i de forskellige projekter. Derfor kræver rollen stor ansvarsfølelse, og lyst til at arbejde i teams. Og med dine evner og erfaring bidrager du til, vi leverer de bedste løsninger i markedet.  
 
Hvis du kan nikke ja til ovenstående og ellers vil være med til at bygge løsninger der bygger på, og også udfordrer, din faglige viden og hvis du interesserer dig mere end almindeligt for emner som Design Patterns, Clean Code og agil udvikling passer du lige ind hos os 

 

Hos Pentia får du

  • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold  
  • 37 timers flextidsordning – så der er tid til dig selv, venner, familie og fritidsinteresser 
  • Fladt hierarki og involvering i strategiske processer  
  • Uddannelseskonto, certificeringer og konferencer  
  • Masser af sociale arrangementer og events  
  • Super sundhedsforsikring samt konkurrencemæssig løn og pension  
  • Fede lokaler centralt ved Aarhus havn  
  • Dejlig kaffe, sodavand, slik og frugt samt morgenmad og frokost

 

Sådan ansøger du

Send din ansøgning via dette link. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Direktør Christina Dencker på [email protected] eller Head of Backend, Mikkel Rosengaard på [email protected] Ansøgningerne behandles løbende.
Ghost