/assets/graphics/temp_image1.jpg

Senior Digital Projektleder søges til Aarhus

Aarhus

Senior Digital Projektleder søges til Aarhus

Senior Digital Projektleder til Pentia Aarhus

Blus på karrieren og respekt for familietid? Hos Pentia får du begge dele. Er du en erfaren og ambitiøs projektleder? Leder du efter en sjov arbejdsplads med et unikt og udviklende miljø? Vil du arbejde for kunder som ISS, LM Wind power og Folketinget.

Så kan du roligt læse videre.

Om dig og projektafdelingen

Du har dokumenteret projektledererfaring og haft succes med de projekter, du har sat i søen. Du har arbejdet med større webprojekter, og du har stærke kommunikative evner. Din erfaring har du formentlig fra et konsulenthus, hvor du har håndteret større kunder.

Hos os får du ansvar for dine egne kundeprojekter, som du planlægger fra foranalyse over implementering og test til projektet sættes i drift.

Som projektleder er du vant til selvstændigt at håndtere større projekter, hvor du binder ender sammen både i samarbejde med vores kunder og i samarbejdet med dine kollegaer i Pentia på tværs af afdelinger i Aarhus og København. Pentias projekter køres med udgangspunkt i PRINCE2, Scrum og agile metoder – som regel afpasset efter projekttype.

Det er den tekniske/forretningsmæssige kreativitet, vi lever af, og det er den, du skal evne at formidle og konkretisere i afvikling af de projekter, vi arbejder med. Vi dækker hele paletten fra webløsninger til tunge integrationsløsninger og hos os er et typisk projekt fra 1000 timer og opefter.

Din hverdag

Du vil blive del af Pentias Aarhus-afdeling, der bor i hyggelige lokaler på havnen. Vi er et team bestående af ambitiøse og hjælpsomme kollegaer, der alle arbejder mod den vision at styrke og vækste Pentia i Aarhus.

Herudover vil du blive en del af Pentias projektlederteam, der arbejder på tværs af projekter i både Aarhus og København. Pentias projektlederteam består af meget erfarne projektledere samt juniorer, så du vil både kunne finde tung faglig sparring på egne projekter samt kunne dele din viden videre. Som en del af projektlederteamet skal du påregne at skulle til hovedkontoret i København nogle gange om måneden.

Hos Pentia får du:

 • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold
 • Masser af fede personalearrangementer
 • Gratis hotelophold med partner ifm julefrokost
 • Super sundhedsforsikring
 • Lækker frokostordning
 • Bland-selv-slik og gratis sodavand
 • Dejlig kaffe og morgenmad
 • Uddannelseskonto, certificeringer og konferencer
 • Uddannelsesrejser til udlandet
 • Mulighed for at arbejde hjemmefra
 • Fladt hierarki og involvering i strategiske processer
 • Attraktiv flextidsordning med afspadsering
 • Konkurrencemæssig løn og pension

Hvorfor arbejde i Pentia?

Den digitale kundeoplevelse er hjertet i alt, hvad vi gør. Vi favner alle typer opgaver fra UX og design til digital strategi og teknisk implementering.

Vi kræver faglig ekspertise i den høje ende, og vi forventer dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.

Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne. På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.

Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.

Hos os er der fokus på det, der med et lidt slidt udtryk kaldes for work-life-balance, vi har endda vundet et pris for dette. Det er også blevet præmieret af Great Place to Work, der har kåret Pentia som Europas sjoveste arbejdsplads, 2017!

Sådan ansøger du

Send din ansøgning til Direktør i Aarhus, Christina Dencker, [email protected].

Hvis du har spørgsmål til selve stillingen, er du velkommen til at kontakte: Gruppeleder Charles Faulkner på [email protected] eller 6035 3364.

 

Ghost