Teamwork

Digital Projektleder

Digital Projektleder

Digital Projektleder

Blus på karrieren og respekt for familietid? Hos Pentia får du begge dele. Er du en ambitiøs projektleder? Leder du efter en sjov arbejdsplads med et unikt og udviklende miljø? Så kan du roligt læse videre.   

Om dig og projektafdelingen

 • Du har dokumenteret projektledererfaring og haft succes med de projekter, du har sat i søen.
 • Du har arbejdet med større webprojekter, og du har stærke kommunikative evner.
 • Du har minimum tre års erfaring fra et digitalt bureau eller -konsulenthus, hvor du har håndteret en blandet projektportefølje.

Hos os får du ansvar for dine egne kundeprojekter, som du planlægger fra foranalyse over implementering og test til projektet sættes i drift.

Som projektleder er du vant til selvstændigt at håndtere større projekter, hvor du binder ender sammen både i samarbejde med vores kunder og i samarbejdet med dine kollegaer i Pentia på tværs af afdelinger i Aarhus og København.

Pentias projekter køres med udgangspunkt i PRINCE2, Vandfald, Scrum og agile metoder.

Det er den tekniske/forretningsmæssige kreativitet, vi lever af, og det er den, du skal evne at formidle og konkretisere i afvikling af de projekter, vi arbejder med. Vi dækker hele paletten fra webløsninger til tungere integrationsløsninger. 

Din hverdag

Du vil blive del af vores projektlederteam i Pentias hovedkontor i lækre lokaler på Islands Brygge. 

Pentias projektlederteam består af meget erfarne projektledere samt juniorer, så du vil både kunne finde tung faglig sparring på egne projekter samt kunne dele din viden videre.

Hos os vil du kunne bygge videre på din viden, så du bliver endnu dygtigere.

Hos Pentia får du:

 • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold
 • Fladt hierarki og involvering i strategiske processer
 • Attraktiv flextidsordning med afspadsering
 • Konkurrencemæssig løn og pension
 • Super sundhedsforsikring
 • Uddannelseskonto, certificeringer og konferencer
 • Lækker frokostordning med egen kok
 • Dejlig kaffe og morgenmad
 • Bland-selv-slik og gratis sodavand
 • Masser af fede personalearrangementer

Hvorfor arbejde i Pentia?

Hos Pentia får du mulighed for at arbejde sammen med de bedste. Sammen gør vi hinanden dygtigere og vores kunder glade. Den digitale kundeoplevelse er hjertet i alt, hvad vi gør. Vi favner alle typer opgaver fra UX og design til digital strategi og teknisk implementering. 
 
Vi kræver faglig ekspertise i den høje ende, og vi forventer dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar. Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne. På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer. 
 
Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter. Hos os er der fokus på det, der med et lidt slidt udtryk kaldes for work-life-balance, vi har endda vundet et pris for dette. Det er også blevet præmieret af Great Place to Work, der har kåret Pentia som Europas sjoveste arbejdsplads, 2017! 

Sådan ansøger du

Send dit CV og en motiveret ansøgning via dette link. Vi behandler ansøgninger løbende.

Hvis du har spørgsmål til selve stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Jakob Lundvig Færch på [email protected].

Ghost