Chatbot

Pentia vinder stort digitalt udbud hos Danske Spil

Pentia vinder stort digitalt udbud hos Danske Spil

Danske Spil har ikke alene Danmarks største e-commerce-platform. Det er også en virksomhed med store ambitioner om at skabe branchens stærkeste digitale brugeroplevelse for spillegigantens mange kunder.

Fra strategi til eksekvering. Pentia leverer.

Pentia og Danske Spil har samarbejdet de seneste 4 år, og nu forsætter samarbejdet de næste 4 år, da Pentia, sammen med Fujitsu som hovedleverandør, netop er blevet udvalgt til at løfte samarbejdet og resultaterne til næste niveau.

Christian Ruud, CCO og ledende partner hos Pentia, er begejstret:

”Vi er glade for at fortsætte vores tætte samarbejde med Danske Spil. Vi har løbende realiseret centrale milepæle, der støtter op om Danske Spils strategi, og den kurs glæder vi os til at fortsætte. De næste skridt mod den ultimative, personaliserede customer experience er allerede sat.”

Faste teams hos Danske Spil

Samarbejdet mellem Pentia og Danske Spil er i forvejen succesrigt. Pentia har således en vigtig rolle i Danske Spils vellykkede digitale omstilling på et stærkt konkurrencepræget marked. Til daglig har Pentia flere dedikerede teams af højt kompetente udviklere og IT-arkitekter siddende hos Danske Spil. Dertil kommer et løbende samarbejde med Pentias digitale strateger og customer experience-eksperter.

”Pentia kan tilføre Danske Spil både strategisk rådgivning om Customer Experience samt solid eksekvering ned mod Sitecores Experience-platform, for ikke at nævne integration til Danske Spils mange digitale grænseflader. Pentia kan levere hele paletten af digitale kompetencer i høj kvalitet”, fortæller Jesper Welander, IT udviklingschef hos Danske Spil. 

Flere spørgsmål?

Har du flere spørgsmål til det nye samarbejde, er du velkommen til at kontakte Client Director, Andreas Rask Lundsgaard, på e-mail: [email protected] eller via mobil 5360 0083.

 

 

Ghost