/assets/graphics/temp_image1.jpg

Tilmeld dig vores jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

Tilmeld dig vores jobagent og bliv orienteret om nye spændende stillinger hos Pentia. Klik HER for at oprette en profil. 

Hvorfor arbejde i Pentia?

Den digitale kundeoplevelse er hjertet i alt, hvad vi gør. Vi favner alle typer opgaver fra UX og design til digital strategi og teknisk implementering.

Vi kræver faglig ekspertise i den høje ende, og vi forventer dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.

Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne. På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.

Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.

Hos os er der fokus på det, der med et lidt slidt udtryk kaldes for work-life-balance, vi har endda vundet et pris for dette. Det er også blevet præmieret af Great Place to Work, der har kåret Pentia som Europas sjoveste arbejdsplads, 2017.

 

 

Ghost