Forbrugsforeningen

Pentia er årets højdespringer i imageundersøgelse

Pentia er årets højdespringer i imageundersøgelse

I årets MyImage-undersøgelse buldrer Pentia frem og lander i den flotte ende blandt de tunge brands og har således fået en 3.plads i brandposition. Desuden vinder Pentia suverænt kategorien ”mange digitale spidskompetencer” samtidig med at Pentia scorer højt i kategorierne ”god til at skabe resultater” og ”forståelse for kundens forretning.

CCO, Christian Ruud, hos Pentia kommenterer det flotte resultat:

”Vi kan med glæde konstatere, at vi på tre nøgleparametre, digitale spidskompetencer, resultatskabelse og forretningsforståelse, scorer meget højt, hvilket er præcis de tre parametre, vi som digitalt konsulenthus skal mestre for at kunne forløse kundernes digitale potentiale”

Da Pentia for tre år siden for første gang deltog i MyImage-undersøgelsen, var Pentia et helt ukendt brand for mange.

”På tre år har Pentia markant styrket vores brand, og det er vi meget stolte af. Med et stærkere brand er der flere, som vil få øjnene op for, hvad vi kan tilføre en virksomhed i forhold til resultater og digital transformation. Vi er taknemmelige og glade for de mange, som har sagt noget pænt om os” tilføjer Christian Ruud.

Læs mere om undersøgelsen her

Grafik

Om Pentia

Pentia er et uafhængigt digitalt konsulenthus fyldt med nytænkende strateger, designere og udviklere. Vi leverer kompetent rådgivning og de rigtige løsninger, der gør en forskel i din forretning.

Pentia beskæftiger 90 mand på kontorer i København, Aarhus og Malmø. Pentia arbejder inden for customer experience, strategisk rådgivning, digital implementering og integration.

Ghost