DDA

Pentia med i jury til Danish Digital Award 2018

Pentia med i jury til Danish Digital Award 2018

Branchen har fået øjnene op for Pentias kompetencer, og derfor er Pentias CCO, Christian Ruud, blevet inviteret med i juryen til Danish Digital Award i kategorien: e-commerce B2C + B2B, mobile.

Christian Ruud, CCO hos Pentia og nyt jurymedlem, udtaler:

”Jeg glæder mig helt vildt til at være med til at bedømme de forskellige e-commerce-løsninger. Der er mange dygtige virksomheder i Danmark, og det bliver spændende at se, hvordan de skaber værdi for kunderne og dem selv på tværs af kanaler”.

Danish Digital Award er siden sin lancering i 2015 gået hen og blevet en af de mest prestigefyldte digitale anerkendelser i Danmark. Bag Danish Digital Award står Dansk Annoncørforening og mere end 120 jurymedlemmer fra anerkendte danske virksomheder, bureauer og digitale konsulenthuse.

Der er deadline for deltagere d. 11. februar, og vinderne i de forskellige kategorier kåres d. 19. april.

Læs mere her.               

Om Pentia

Pentia er et uafhængigt digitalt konsulenthus fyldt med nytænkende strateger, designere og udviklere. Vi leverer kompetent rådgivning og de rigtige løsninger, der gør en forskel i din forretning.

Pentia beskæftiger 90 mand på kontorer i København, Aarhus og Malmø. Pentia arbejder inden for customer experience, strategisk rådgivning, digital implementering og integration.

Ghost