Pentia skaber eventyrligt design til ny musical

Pentia skaber eventyrligt design til ny musical

Into The Woods er en ny spændende musical, som Pentia har skabt et unikt design-univers til. Musicalen får premiere 19. maj i Glassalen i Tivoli og bag opførelsen står HM Production, der tidligere har opsat hitmusicalen, Ronja Røverdatter.

Rikke Vinther Olesen fra Pentia har været chefdesigner på projektet:

”Med designet til Into The Woods har vi udfordret det klassiske eventyr-udtryk og givet det mere kant. Det gør vi bl.a. ved at kombinere et klassisk eventyrunivers med en stram, stilistisk grafisk stil. Det skaber et udtryk, der er helt unikt og meget genkendeligt”.

Hun fortsætter:

”I vores design til Into The Woods har vi gjort skoven forførende, så man får lyst til at gå derind - men med hjertet oppe i halsen, for skoven er samtidig skræmmende. På den måde afspejler designets tone selve musicalen, der også spiller på hele følelsesregistret.”

Fra social media til outdoor-reklamer

Designet til markedsføring af musicalen, Into The Woods, skal fungere på tværs af kanaler fra kampagner på de sociale medier til kæmpe outdoor-reklamer på fx Rådhuspladsen.

Opgaven er løst agilt og på rekordtid af Pentias designteam, som har haft ansvaret for alle elementer i udformningen af designet fra strategi til eksekvering.

Vil du gerne vide mere?

Læs mere om musicalen og køb billetter her.

Vil du gerne vide mere om designet bag Into The Woods, så tag kontakt til Designchef, Peter Kræmmer, på [email protected] eller via mobil: 3124 9775

 

 

Ghost