/assets/graphics/temp_image1.jpg

Senior frontend konsulent søges

Senior frontend konsulent søges

Er du en ambitiøs og kreativ frontendudvikler, og leder du efter en sjov arbejdsplads med et unikt og udviklende fagligt miljø? Så bør du læse videre om en fremtid som Frontender hos Pentia. 

Hvorfor arbejde i Pentia?

Den digitale kundeoplevelse er hjertet i alt hvad vi gør. Vi favner alle typer opgaver fra UX og design over digitalstrategi til teknisk implementering. Har du lyst til at udvikle digitale projekter sammen med en ambitiøs kunde og et stærkt team? Så har vi måske det helt rigtige job til dig. 

Vi kræver faglig ekspertise, og vi forventer dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar. 

Vidensdeling i Pentia er et kerneelement. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne. På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer. 

Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter. Hos os er der fokus på det, der med et slidt udtryk kaldes for work-life-balance, vi har endda vundet et pris for dette. Det er også blevet præmieret af Great Place to Work, der har kåret Pentia som Europas sjoveste arbejdsplads, 2017!  

Hos Pentia får du:

 • At inspirere kunderne i forhold til Pentias muligheder og produkter med f.eks. vidensdeling imellem kunderne, inspirationsmøder etc.
 • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold
 • Masser af fede personalearrangementer
 • Gratis hotelophold med partner ifm julefrokost
 • Fede lokaler med udsigt over Københavns havn
 • Super sundhedsforsikring
 • Lækker frokostordning med egen kok
 • Bland-selv-slik og gratis sodavand
 • Dejlig kaffe og morgenmad
 • Mulighed for at bestille aftensmad med hjem
 • Uddannelseskonto, certificeringer og konferencer
 • Uddannelsesrejser til udlandet
 • Mulighed for at arbejde hjemmefra
 • Mulighed for at leje privat parkeringsplads til rimelig pris
 • Attraktiv flextidsordning med afspadsering
 • Konkurrencemæssig løn og pension
 • Fladt hierarki og involvering i strategiske processer

Din gruppe

Du vil blive en del af en frontendfamilie, som består af 11 kreative udviklere - med stor passion for at realisere vores kunders behov for effektive og fleksible brugerflader. Vores grundkompetencer er HTML, CSS og JavaScript, men vi arbejder tværfagligt i krydsfeltet mellem tekniske discipliner og kreative processer med vores kunders mål for øje. 

Vi stræber efter et højt fagligt niveau, hvor vores fælles viden forstærker os individuelt og kollektivt. Således vil du få masser af muligheder for at sætte dit præg på kundernes produkt og vores egne metoder og processer. 

Din rolle

Med base i Zepperlinerhallen på Islands Brygge i København skal du indgå i forskellige kundeteams, enten ude hos kunden eller i tæt samarbejde med kunden i Pentias lokaler. Du vil være med til at skabe værdi for kunden via digitale løsninger, med dit primære tekniske aftryk i HTML, CSS og JavaScript. Undervejs vil du samarbejde tæt med andre fagligheder som Business Architects,, markerting, UX'ere, designere og backendere. Hos Pentia er kunden i centrum både før, efter og under projektet, og du vil bruge denne relation til at skabe den optimale frontendindsats for projektet - understøttet af dine egne og gruppens metoder og redskaber. 

Dine evner

Du har arbejdet professionelt med frontend i nogle år, men vigtigst af alt er du ambitiøs på dine egne og kundernes vegne. Du forstår, at kundens værdi er den bedste katalysator for en vellykket frontendarkitektur, som du kan være stolt af. Du har et højt niveau i HTML, CSS og JavaScript, og du har arbejdet med forskellige metoder til strukturering af effektiv frontendkode. Du har måske erfaring med Sass, Less, ITCSS, BEM, Gulp, React, Angular og lignende teknologier og frameworks, og du forstår hvornår disse kommer fornuftigt i anvendelse. 

Det har din interesse at indarbejde begreber som tilgængelighed, brugervenlighed og performance i dine løsninger, og det kan være et plus, hvis du har erfaring med implementering af frontend-kode i et eller flere CMS og backend-sprog som C# eller lignende. Du er vant til interaktion med kundens folk og har stor ansvarsfølelse over for dine løsninger, samtidig med at du er formår at skabe et godt samarbejde på tværs af faglighed, med vægt på et godt humør og en sjov stemning. 

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Sådan ansøger du

Send dit CV og en motiveret ansøgning via dettlink. Ansøgningerne behandles løbende. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Frontend Nicolai Goncalves –  [email protected] eller på mobil 5350 5632. 

Ghost