DSA

DSA og Pentia i samarbejde om digital forretningsudvikling

DSA og Pentia i samarbejde om digital forretningsudvikling

Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA) var på udkig efter et digitalt bureau, som kunne understøtte og realisere DSAs digitale ambitioner. Valget faldt på Pentia.

Fremover skal Pentia og DSA i fællesskab bl.a. skabe digital forretningsudvikling, så DSA kan tilbyde sine medlemmer den tætte dialog og viden, de efterspørger.

I forbindelse med indgåelsen af det nye samarbejde overtager Pentia også DSAs eksisterende digitale løsning.

Første projekt allerede i gang

Samarbejdets første fokusområde er en såkaldt dagpengetæller, der skal hjælpe DSAs medlemmer med at få et bedre overblik over deres dagpenge-situation. Et felt hvor Pentia har tung erfaring fra tidligere projekter af samme type.

Client Director, Andreas Rask Lundsgaard, fra Pentia, udtaler:

”Pentia og DSA er et stærk team. Begge organisationer har fokus på de store muligheder, de digitale kanaler skaber, i forhold til relevans, loyalitet og dialog. DSA har et stort engagement og en kæmpe viden om deres medlemmer, og vi kan hjælpe dem med at oversætte den viden til digitale muligheder, vi realiserer i fællesskab”.

Flere spørgsmål?

Har du flere spørgsmål til det nye samarbejde, er du velkommen til at kontakte Client Director, Andreas Rask Lundsgaard, på e-mail: [email protected] eller via mobil 5360 0083.

 

Ghost