/assets/graphics/temp_image1.jpg

Backend-udvikler søges

København

Backend-udvikler søges

Blus på karrieren og respekt for familietid? Hos Pentia får du begge dele. Er du en erfaren og ambitiøs backend-udvikler med solid Sitecore erfaring? Leder du efter et sjovt sted med et unikt og udviklende arbejdsmiljø? Så kan du roligt læse videre om backend-jobbet i Pentias afdeling i København.

Hvorfor arbejde i Pentia?

I Pentia har vi over de sidste 19 år opbygget et unikt arbejdsmiljø, der ikke ses ret mange andre steder.

Vi har kombineret det at være et førende Sitecore-eksperthus, som er med på de helt store og komplekse løsninger, med arbejdsforhold der inkluderer 37 timers flex-ordning. Hos os er der fokus på det, der med et slidt udtryk kaldes for work-life-balance.  Det er også blevet præmieret af ”Great Place to Work”.  Senest er vi kåret som Europas sjoveste arbejdsplads, 2017!

Vi kræver faglig ekspertise i den høje ende, og vi forventer dedikation, professionalisme og fokusering på opgaverne, men vi gør det på et fundament, som er støbt på værdierne Sjov, Respekt og Ansvar.

Vidensdeling i Pentia er et kerne-element. Der skal altid være tid til at hjælpe hinanden og at dele nyerhvervet viden med kollegerne.  På den måde kan vi løfte hinanden og gøre individuelle erfaringer til fælles erfaringer.

Vi er overbeviste om, at overarbejde, envejskommunikation og urealistiske deadlines ikke fremmer hverken kvalitet eller glade medarbejdere. Det lever vi efter.  

Hos Pentia får du:

 • At inspirere kunderne i forhold til Pentias muligheder og produkter med f.eks. vidensdeling imellem kunderne, inspirationsmøder etc.
 • Dygtige kollegaer og et stærkt sammenhold
 • Masser af fede personalearrangementer
 • Gratis hotelophold med partner ifm julefrokost
 • Fede lokaler med udsigt over Københavns havn
 • Super sundhedsforsikring
 • Lækker frokostordning med egen kok
 • Bland-selv-slik og gratis sodavand
 • Dejlig kaffe og morgenmad
 • Mulighed for at bestille aftensmad med hjem
 • Uddannelseskonto, certificeringer og konferencer
 • Uddannelsesrejser til udlandet
 • Mulighed for at arbejde hjemmefra
 • Mulighed for at leje privat parkeringsplads til rimelig pris
 • Attraktiv flextidsordning med afspadsering
 • Konkurrencemæssig løn og pension
 • Fladt hierarki og involvering i strategiske processer

Om dig og Backend-gruppen

Backend-gruppen i Pentia består af 25 medarbejdere, der aldersmæssigt spænder fra sidst i tyverne til midt i fyrrerne.

Vi har et højt fagligt niveau, hvor vores fælles viden forstærker os individuelt og omvendt. Således vil du få masser af muligheder for at sætte dit præg på vores interne metoder, arbejdsredskaber og brug af nye teknologier. Du kommer fortrinsvis til at arbejde med avancerede integrationsløsninger, hvor primært kodning og arkitekturopgaver, men også kunderådgivning, bliver en del af dine opgaver.

Hos Pentia er kunden i centrum både før, under og efter projektet, og du vil bruge denne relation til at skabe den optimale løsning for projektet – understøttet af dine egne og gruppens metoder og redskaber.

Din rolle og dine evner

Du er datalog, ingeniør eller datamatiker. Du har solid erfaring med .NET og C#.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har Sitecore-erfaring.

Du vil være med til at bygge løsninger der bygger på, og også udfordrer, din faglige viden. Det er en fordel, hvis du interesserer dig mere end almindeligt for emner som Design Patterns, Clean Code og agil udvikling.

Du er vant til interaktion med kunden og har stor ansvarsfølelse over for dine løsninger, og du har det rigtig godt med at arbejde i teams.

Du er interesseret i at skabe et godt samarbejde på tværs af faglighed.

Du vil være med til at bygge løsninger, hvor du undervejs kommer til at arbejde tæt sammen med vores projektledere, UX’ere, designere og frontendere, hvor Du bliver ambassadør for en kvalitetsorienteret backend over for dine kolleger i Pentia samt over for vores kunder og samarbejdspartnere i de forskellige projekter.

Du er glad for at lære nye måder at gøre tingene på og du anser faget – og det at tilegne dig ny faglig viden – nærmest som værende en personlig hobby, og du har lyst til at bidrage til et godt humør og en sjov stemning.

Sådan ansøger du: 

Send din ansøgning via dette link

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Gruppeleder Mikkel Rosengård på [email protected] eller på mobil 6035 3361.  

Vi glæder os til at høre fra dig

Ghost