Fun

Alvoren bag en sjov arbejdsplads

Interview med CEO, Jakob Stampe

Alvoren bag en sjov arbejdsplads

Pentia er netop kåret som Europas sjoveste arbejdsplads! En fantastisk titel, som virksomhedens CEO, Jakob Stampe, tog imod med glæde ved prisuddelingen i Paris.

Prisen er kulminationen på mange års udvikling af en stærk kultur, som tager udgangspunkt i værdierne sjov, respekt og ansvar.

CEO hos Pentia, Jakob Stampe, forklarer: 

"Når familieliv og arbejdsliv balancerer, vinder begge dele på det. I Pentia mener vi helt seriøst, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Sjov dækker over mange ting, én af dem er, at man har en klar aftale om, hvornår man arbejder og hvornår man har fri."

Ingen stress hos Pentia 

Satsningen på en sund work-life balance og en stærk kultur har medført, at Pentia ikke har haft en stressrelateret sygemelding i 12 år. 

"Mange arbejdsrelaterede frustrationer og stressfaktorer forsvinder, når medarbejderen ikke er i tvivl om, hvad der forventes, og at der i forventningen til dem også ligger, at man skal passe sin familie og det liv, der ligger uden for arbejdspladsen. Det giver ro hos medarbejderne, og dermed plads og rum til at leve op til deres bedste," forklarer Jakob Stampe.

Alle vinder på denne måde

Han tilføjer:

"Et sådant fundament giver helt naturligt plads til al anden slags sjov på arbejdspladsen, og er med til at sende medarbejderen hjem til familien med et smil på læben. I Pentia tror vi på, at det er den eneste rigtige måde at behandle sine medmennesker på. Når vi gør det sådan, så vinder medarbejderne, kunderne og virksomheden. Så for os er det logisk".

Ghost