Skaler din forretning med digitale freelance konsulenter

Mennesker med de rette kompetencer er afgørende for din virksomheds succes. Det gælder også, når du kaster dig ud i digitale projekter.

Men det er ikke alle kompetencer, du har brug for at have ’inhouse’ på den lange bane.

Når du benytter dig af freelance konsulenter, kan du kan du op- og nedskalere din arbejdsstyrke efter behov. Du får alle fordelene ved at ansætte højt specialiserede og kompetente medarbejdere – uden de langsigtede forpligtelser.

På den måde får du fleksibilitet til at gribe nye muligheder.

Vi kalder det Pentia Scale.

Test Full 08

Det kan vi hjælpe dig med

Digitaliseringsopgaver

Projektledelse

Software-udvikling

Software- og hardware-infrastruktur

Interim ledelse

ERP, CRM og CMS

Teknologi, herunder bl.a. AI, BI, Network, Big Data, Security.

Vi rykker ud med højt specialiserede konsulenter på få dage 

Vi kan løfte de fleste opgaver, der rimer på IT, digitalisering og forretning. Og der går ikke mere end et par dage fra, at vi har talt sammen til, at vores konsulent sidder på dit kontor – klar til at hjælpe med din opgave.

Går dit behov for arbejdskraft op og ned?

Med freelance konsulenter har du mulighed for at op- og nedskalere din arbejdskraft med specialiserede kompetencer – i takt med, at din virksomheds behov ændrer sig. Og på de vilkår, der passer til din virksomhed.

Kom udfordringerne i forkøbet

Udfordringer opstår. Lige meget hvor grundig og detaljeret en projektplan du har lagt, kan den blive væltet af noget uforudset.

Når du benytter dig af fleksibel arbejdskraft, giver du din virksomhed et beredskab til at tage hånd om risici og udfordringer ved at sørge for, at du altid har de rette ressourcer til rådighed – uden de unødvendige udgifter.

25 års erfaring med IT og digital forretningsudvikling

Vi har mere end 20 års erfaring med at løse komplekse problemstillinger og skabe langtidsholdbare løsninger for nogle af Danmarks største organisationer.

Vores mål er at skabe værdi for dig og din forretning – og vores vej til det er at kombinere forretningsforståelse med stærke digitale kompetencer.

 

Skal vi ikke tale om dig i stedet?

Tag fat i os, og lad os finde en løsning, der passer til din virksomhed. 

Alexander Steffen


Alexander Steffen

Managing Director
Pentia Scale
als@pentia.dk
+45 3161 6026