WEBINAR: Marketing Automation. Sådan kommer du i gang!

Hvilke marketing automation tools er de bedste? Hvordan finder man de bedste triggers? Hvordan bygger man effektive flows? Tone of voice? Hvilken slags ordlyd giver de bedste resultater? Vi deler ud af vores erfaringer.
Automation
WEBINAR

 

 

Dato
Tid
Målgruppe
Forretningsudviklere, digitale ledere, CMOs, digitale specialister, digitale projektledere m. fl.
Talere
Kasper Greve, Business Director
Anna Høegh-Andersen, Senior Projektleder
Sted
WEBINAR. Link tilsendes
Tilmeld

Hvilke marketing automation tools er de bedste? Hvordan finder man de bedste triggers? Hvordan bygger man effektive flows? Tone of voice? Hvilken slags ordlyd giver de bedste resultater? 

Vi deler ud af vores erfaring med marketing automation. Hvad er en god måde at komme i gang på, og hvor gemmer udfordringerne sig? Vi ser bl.a. på hvorfor definering af outcome er helt afgørende for at skabe reel værdi, samt hvordan man laver et marketing automation-roadmap, teknologi-valg og andre kendte faldgruber.

Hvad får du med hjem:

Inspiration til at stille sig selv de rigtige og helt afgørende spørgsmål i forhold til marketing automation, så du skaber et set-up, der fører til reelle forretningsresultater eller til at forbedre det set-up, du allerede har.

Har du spørgsmål til eventet, så skriv til os:

Må jeg tage min kollega med? Er der stadig ledige pladser. Skriv til os på il@pentia.dk

Agenda

09:45 Vi åbner den digitale lobby
10:00 Kom i gang med marketing automation på den rigtige måde
 

Vi deler ud af vores erfaringer med at komme i gang med marketing automation.

Dette webinar henvender sig til deltagere, som gerne vil i gang med Marketing Automation eller som ikke skaber de resultater baseret på Marketing Automation, de have håbet på. 

10:45

Afslutning