Event

Stratecution. Hurtigere i mål med transformation

Kun 1% af danske virksomheder er digitale ledere. Problemet er ofte evnen til at flytte sig hurtigt fra strategi til eksekvering. Vi introducerer konceptet stratecution.
Stratecution 3
Event er afholdt
Dato
Tid
Målgruppe
Alle som arbejder med ledelse inden for IT, digital marketing og kommunikation
Talere
Thomas Eldblom, Mads-Peter Jakobsen & Kasper Greve
Sted
Pentia København

Digital Stratecution: Hurtigt i mål med transformation

Under 1% af danske virksomheder er digitale ledere. Udfordring er i høj grad den manglende evne til at flytte sig hurtigt fra strategi til eksekvering. På dette morgenmøde ser vi på en række metoder, der kan sætte strøm til eksekveringen og flytte jer hurtigt fra idefasen til digital realisering.

Hvad er stratecution nu for en størrelse? Stratecution er et nyt begreb, vi gerne vil sætte spot på. Det er en sammensmeltning af ordene strategi og eksekvering, og selvom vi har et glimt i øjet, når vi præsenterer begrebet, er mening bag død alvorlig. Danske virksomheder skal nemlig have knækket koden til kortere, agile processer og flere resultater, hvis virksomhederne skal forblive stærke og sunde i dag, i morgen og i fremtiden.

Hvad får du med hjem:

Inspiration til at tænke digital transformation, digital vækst og eksekvering på nye måder, så du kan afkorte time to market samt tænke agilt.

Agenda

8:30 Kaffe, morgenmad og networking
9:00 Stratecution?
 

Teknologi bringer forandring. I en nærhed fremtid har vi i mindre grad brug for specialister og i højere grad brug for at kigge på, hvordan vi arbejder. Hastigheden verden forandres med har aldrig været højere, og det kalder på nye metoder og nye mindsets: Det kalder vi: stratecution.

Vi forklarer, hvorfor stratecution er et afgørende begreb i koblingen mellem strategi og eksekvering for at levere resultater.

9:50 Du kan ikke lede, hvad du ikke forstår
  Vi ser på et begreb som Engagement Modelling, man kan kalde den digitale væksts og transformationens byggesten.