Webinar

Stratecution webinar 3. Digital arkitektur der imødekommer innovation.

Du kan ikke lede, hvad du ikke forstår  Vi ser på et begreb som Engagement Modelling, man kan kalde den digitale væksts og transformationens byggesten. En regulær "eye opener" for de fleste, der arbejder digitalt.
Digital Arkitektur Upsell 02

Webinaret er gratis

20 minutters koncentreret indsprøjtning med ny viden til morgenkaffen.

 

Dato
Tid
Målgruppe
Digitale beslutningstagere og specialister, CMOs, kommunikationsansvarlige, CIOs, CTOs, etc
Talere
Thomas Eldblom, CTO
Sted
Webinar
Tilmeld

Du kan ikke lede, hvad du ikke forstår  Vi ser på et begreb som Engagement Modelling, man kan kalde den digitale væksts og transformationens byggesten.

Teknologi bringer forandring, men et digitalt økosystem kan være en uoverstigelig barriere for forandring, hvis det ikke er gennemtænkt fra et overordnet ledelses synspunkt. Du risikerer, at det bliver begrænsningerne, der dikterer strategien. I en nærhed fremtid har vi i mindre grad brug for specialister og i højere grad brug for at kigge på, hvordan vi arbejder med vores digitale systemer, så vi hurtigt kan gennemføre kundevendte forandringer.

Hvad giver vi dig til morgenkaffen?

Et 20-minutters digitalt vidensfix, der udvider din forståelse for det digitale økosystem, der er helt afgørende for, at du kan levere hurtige resultater ved at adskille dit økosystem i et kundevendt customer experience-lag og et IT-lag. 

Har du spørgsmål til webinaret?

Er der stadig ledige pladser. Skriv til os på il@pentia.dk