Webinar

Stratecution webinar 2: Digital arkitektur der imødekommer innovation

Du kan ikke lede, hvad du ikke forstår. Vi ser på et begreb som Engagement Modelling, man kan kalde den digitale innovation og transformations byggesten. En regulær "eye opener" for de fleste, der arbejder digitalt. Dette webinar er en del af en serie på fire, men kan sagtens tages alene.
Digital Arkitektur Upsell 02
Dato
Tid
Målgruppe
Digitale beslutningstagere og specialister, CMOs, kommunikationsansvarlige, CIOs, CTOs, etc
Talere
Thomas Eldblom, CTO
Sted
Webinar
Tilmeld

Du kan ikke lede, hvad du ikke forstår. Vi ser på et begreb som Engagement Modelling, man kan kalde den digitale innovation og transformations byggesten.

Teknologi bringer forandring, men et digitalt økosystem kan være en uoverstigelig barriere for forandring, hvis det ikke er gennemtænkt fra et overordnet ledelses synspunkt. Du risikerer sågar, at det bliver begrænsningerne, der dikterer strategien fremfor visionerne. I en nær fremtid har vi i mindre grad brug for specialister og i højere grad brug for at kigge på, hvordan vi arbejder med vores digitale systemer, så vi hurtigt kan gennemføre kundevendte forandringer.

Invester 30 minutter i ny viden

Et 30-minutters digitalt vidensfix, der åbner dine øjne for nye måder at tilgå transformation og innovation. To parametre, der er nøglen til fremtiden og en rendyrket game changer.

Stratecution webinars...hvad pokker er nu det?

Vores populære stratecution-webinars er en serie webinars, hvor vi fra forskellige vinkler angriber digital innovation, hurtigere resultater og forretningsudvikling. Disse fire webinars kan følges både som en serie eller som enkeltstående webinars. Stratecution er i øvrigt den symbolske sammentrækning af strategy og execution. Se flere webinars nederst.

Har du spørgsmål til webinaret?

Er der stadig ledige pladser? Hvordan får jeg et link? Skriv til os på lis@pentia.dk

Med din registrering giver du samtykke til, at Pentia Group må kommunikere og markedsføre til dig i henhold til Pentias privatlivspolitik. Vi behandler dine oplysninger ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.