Power session

Sitecore Symposium 2019. Hvad er det nye? Hvad er det relevante?

FULDT BOOKET Vi har samlet den vigtigste viden fra årets Sitecore Symposium og deler nu ud af den på en power session, hvor du bliver opdateret om alt det relevante på kort tid.
Sitecore Sym 3

FULDT BOOKET

Dato
Tid
Målgruppe
IT-chefer, CIOs, platformsejere og andre, der har et ansvar for Sitecore.
Talere
Christina Hauge, Sitecore MVP
Thomas Stern, Sitecore MVP
Sted
Pentia København
Fuldt booket

Vi har samlet den vigtigste viden fra årets Sitecore Symposium og deler nu ud af den på en power session, hvor du bliver opdateret om alt det relevante på kort tid. Efterfølgende kan du så vælge, hvor du vil fordybe dig. Glæd dig til at høre om fx Sitecore headless, AI, content at scale, nye plugins, integrationer og hvordan content hub placerer sig i forhold til Sitecore-platformen. 

Pentia er med 5 Sitecore MVP'er og et hav af Sitecore-løsninger bag sig, Skandinaviens tungeste partner på Sitecore.

Hvad får du med hjem:

Et overblik over den vigtigste nye udvikling på Sitecore, samt hvorfor det er relevant, og hvordan man kan bruge det til at understøtte såvel forretningsmål som selve platformen. En power session, som hurtigt klæder dig på til efterfølgende at kunne dykke ned i de dele, der er relevante for din virksomhed.

Har du spørgsmål til eventet, så skriv til os:

Må jeg tage min kollega med? Er der stadig ledige pladser. Skriv til os på il@pentia.dk

Agenda

8:30 Kaffe, morgenmad og networking
9:00 Key takeaways fra Sitecore Symposium 2019
 

Vi har skåret fedtet væk og sætter fokus på de reelle nye udviklinger samt perspektiverer i forhold til hvorfor og hvordan de nye muligheder kan understøtte både forretningsmål og selve platformen

   

10:00

Afslutning