Marketing Automation Webinar 3: Integration af marketing automation i organisationen

Hvilke systemer er på spil i et moderne, digitalt økosystem? Og hvordan kan marketing automation være med til at understøtte alle jeres on going systemer og aktiviteter? På webinaret får du indblik i, hvordan marketing automation udgør en uundværlig byggeklods i dit digitale økosystem.
Ma Webinar3 Text
MARKETING AUTOMATION WEBINAR
Dato
Tid
Målgruppe
Forretningsudviklere, digitale ledere, CMOs, digitale specialister, digitale projektledere m. fl.
Talere
Thomas Kjær Nielsen, Technical Director
Kasper Greve, Business Director
Sted
WEBINAR. Link tilsendes
Tilmeld

Marketing automation udgør en vigtig byggesten i dit digitale økosystem. Det kan levere data til både marketingmedarbejderen, sælgeren, chefen og SoMe-manageren. 

På webinaret vil du få et teknisk indblik i, hvordan marketing automation kan integreres med jeres andre, vigtige aktiviteter og systemer i organisationen. 

Hvad får du med hjem:

En teknisk introduktion til, hvordan marketing automation kan spille sammen med dine andre systemer, så I hele tiden leverer aktuel data til de forskellige led i organisationen. 

Har du spørgsmål til webinaret?

Skriv til os på lis@pentia.dk

Agenda

09:45 Vi åbner den digitale lobby
10:00 Webinar: Integration af marketing automation i organisationen
 

Du får konkrete fifs til, hvordan marketing automation kan spille sammen med dine andre systemer, så de sammen kan udgøre et stærkt, digitalt økosystem.  

Dette webinar henvender sig til deltagere, som gerne vil i gang med Marketing Automation eller som ikke skaber de resultater baseret på Marketing Automation, de have håbet på. 

10:30

Afslutning

Med din registrering giver du samtykke til, at Pentia A/S må kommunikere og markedsføre til dig i henhold til Pentias privatlivspolitik. Vi behandler dine oplysninger ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.