Marketing Automation Webinar 1: Leadgenerering i B2B virksomheder

Kender du dine kunders købsrejse? Hvordan bør salg og marketing samarbejde i kampen om at generere købeklare leads? På webinaret får du vores erfaringer med, hvordan du skaber en effektiv leadgenereringsmotor.
Ma Webinar1 Text
MARKETING AUTOMATION WEBINAR
Dato
Tid
Målgruppe
Forretningsudviklere, digitale ledere, CMOs, digitale specialister, digitale projektledere m. fl.
Talere
Lars Norré, Sales Director
Kasper Greve, Business Director
Sted
WEBINAR. Link tilsendes
Tilmeld

Kunderne hænger ikke længere i røret for at købe dine produkter eller ydelser. De researcher og gennemtrævler alle muligheder, før de er klar til at købe.

Det er dér, du skal have fat i dem.

På webinaret får du råd til, hvordan du gennem leadgenerering, effektivt kan arbejde dig ind i dine potentielle kunders bevidsthed og klæde dem på til at træffe den bedst mulige beslutning.

Hvad får du med hjem:

Inspiration til, hvordan du kan skabe en effektiv leadgenereringsmotor, som både Salg og Marketing kan være med til at bygge og forædle - alt sammen i jagten på de næste varme leads. 

Har du spørgsmål til webinaret?

Skriv til os på lis@pentia.dk

Agenda

09:45 Vi åbner den digitale lobby
10:00 Webinar: Leadgenerering i B2B virksomheder
 

Vi deler ud af vores erfaringer med kundernes ændrede købsrejse, samt hvordan du tilpasser din organisation til at arbejde målrettet med leadgenerering. 

Dette webinar henvender sig til deltagere, som gerne vil i gang med Marketing Automation eller som ikke skaber de resultater baseret på Marketing Automation, de have håbet på. 

10:30

Afslutning

Med din registrering giver du samtykke til, at Pentia Group må kommunikere og markedsføre til dig i henhold til Pentias privatlivspolitik. Vi behandler dine oplysninger ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.