Event: Marketing automation. Sådan kommer du rigtigt i gang

Marketing automation tager både guld, sølv og bronze, når det kommer til det, vi på godt dansk kalder ”Return of Investment”. Det kræver bare, at du stiller dig selv de rigtige spørgsmål først. Vi hjælper dig i gang på dette event.
Automation
Aarhus

Deltagelse er gratis

 

 

Dato
Tid
Målgruppe
Forretningsudviklere, digitale ledere, CMOs, digitale specialister, digitale projektledere m. fl.
Talere
Kasper Greve, Business Director
Anna Høegh-Andersen, Senior Projektleder
Sted
Pentia Aarhus
Skovvejen 2, Aarhus C
Tilmeld

Vi deler ud af vores erfaring med marketing automation. Hvad er en god måde at komme i gang på, og hvor gemmer udfordringerne sig? Vi ser bl.a. på hvorfor definering af outcome er helt afgørende for at skabe reel værdi, samt hvordan man laver et marketing automation-roadmap, teknologi-valg og andre kendte faldgruber.

Hvad får du med hjem:

Inspiration til at stille sig selv de rigtige og helt afgørende spørgsmål i forhold til marketing automation, så du skaber et set-up, der fører til reelle forretningsresultater eller til at forbedre det set-up, du allerede har.

Har du spørgsmål til eventet, så skriv til os:

Må jeg tage min kollega med? Er der stadig ledige pladser. Skriv til os på il@pentia.dk

Agenda

8:30 Kaffe, morgenmad og networking
9:00 Kom i gang med marketing automation på den rigtige måde
 

Marketing automation skaber resultater, fordi disciplinen øger din dialog-muskel i forhold til eksisterende såvel som potentielle kunder ved hjælp af såkaldte automatiserede flows. Når først du har identificeret og specificeret disse flows, så kører motoren, og du kan bruge energi på at finpudse flows og skabe konverterende content.

Vi ser på outcome mapping, brugerrejse mapping og teknologi mapping m.m.

10:30

Afslutning