Webinar

Stratecution webinar 4: Hvad skal der til for at drive forandringer?

Under 1% af danske virksomheder er digitale ledere. En af de største udfordringer er, at det er svært at udvikle sig radikalt, når virksomheden først har etableret sine forretningsmodeller. Dette webinar er en del af en serie, men kan sagtens tages alene.
Forandring Upsell 02
Eventet er afholdt
Dato
Tid
Målgruppe
Digitale beslutningstagere og specialister, CMOs, kommunikationsansvarlige, CIOs, CTOs, etc
Talere
Mads-Peter Jakobsen, Business Director
Sted
Webinar

Under 1% af danske virksomheder er digitale ledere. En af de største udfordringer er, at det er svært at udvikle sig radikalt, når virksomheden først har etableret sine forretningsmodeller. Men det er heller ikke en løsning at stoppe med at scanne horisonten for nye muligheder og kun suboptimere på det kendte. Uden forandring risikerer virksomheden at sande til langsomt. Stilstand bliver hurtigt til afvikling, og hvis en virksomhed skal blive ved med at være relevant for kunderne, skal man altid spejde efter innovation og tro på, at den rigtige store ide venter derude.

Vi ser på en række strategiske modeller, der kan hjælpe dig til at udvikle nye store ideer.

Invester 30 minutter i ny viden

Et 30-minutters digitalt vidensfix, der åbner dine øjne for nye måder at tilgå transformation og innovation. To parametre, der er nøglen til fremtiden og en rendyrket game changer

Stratecution webinars...hvad pokker er nu det?

Vores populære stratecution-webinars er en serie webinars, hvor vi fra forskellige vinkler angriber digital innovation, hurtigere resultater og forretningsudvikling. Disse fire webinars kan følges både som en serie eller som enkeltstående webinars. Stratecution er i øvrigt den symbolske sammentrækning af strategy og execution. Se flere webinars nederst.

Har du spørgsmål til webinaret?

Kommer webinaret igen? Kan jeg få lov at se optagelsen? Skriv til os på info@pentia.dk