Webinar

Stratecution webinar 3: Fra strategi til handling. Hurtigere!

For at få succes som virksomhed i fremtiden, i den post digitale æra, kræver det, at vejen fra strategi til eksekvering bliver kortere. Men hvordan bliver din virksomhed en "high performer"? Få noget seriøst inspiration på dette webinar. Dette webinar er en del af en serie, men kan sagtens tages alene.
Strategi Handling Upsell 02
Dato
Tid
Målgruppe
Digitale beslutningstagere og specialister, CMOs, kommunikationsansvarlige, CIOs, CTOs, etc
Talere
Mads-Peter Jakobsen, Business Director
Sted
Webinar
Tilmeld

For at få succes som virksomhed i fremtiden, i den post digitale æra, kræver det, at vejen fra strategi til eksekvering bliver kortere, og det bliver dermed afgørende, at strategien ikke bor i et abstrakt ledelseslag af virksomheden, der ikke har særlig stor berøring med virksomhedens udførende led. 

Tager det for lang tid at eksekvere digitale projekter og forandringer hos jer? Og rammer I ikke højt nok? Så er dette webinar en værdifuld øjenåbner.

Invester 30 minutter i ny viden

Et 30-minutters digitalt vidensfix, der åbner dine øjne for nye måder at tilgå transformation og innovation. To parametre, der er nøglen til fremtiden og en rendyrket game changer

Stratecution webinars...hvad pokker er nu det?

Vores populære stratecution-webinars er en serie webinars, hvor vi fra forskellige vinkler angriber digital innovation, hurtigere resultater og forretningsudvikling. Disse fire webinars kan følges både som en serie eller som enkeltstående webinars. Stratecution er i øvrigt den symbolske sammentrækning af strategy og execution. Se flere webinars nederst.

Har du spørgsmål til webinaret?

Er der stadig ledige pladser? Hvordan får jeg et link? Skriv til os på lis@pentia.dk

Med din registrering giver du samtykke til, at Pentia Group må kommunikere og markedsføre til dig i henhold til Pentias privatlivspolitik. Vi behandler dine oplysninger ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.