Webinar

Stratecution webinar 1: Fail faster! Hvorfor fiasko fører til succes

Frygten for at fejle afholder dig sandsynligvis fra at optimere din forretningsmodel, produkter eller services. Vi udfordrer nul-fejlskulturen, der begrænser den digitale innovation og transformation. Dette webinar er en del af en serie på fire - men kan sagtens tages alene.
Fail Faster Upsell 02
Dato
Tid
Målgruppe
Digitale beslutningstagere og specialister, CMOs, kommunikationsansvarlige, CIOs, CTOs, etc
Talere
Kasper Greve, Business Director
Sted
Webinar
Tilmeld

Frygten for at fejle afholder dig sandsynligvis fra at optimere din forretningsmodel, produkter eller services. Vi udfordrer nul-fejl-kulturen, der begrænser den digitale innovation og transformation.

Umiddelbart er en af de største barriere for digital innovation og transformation, at vi er bange for at lægge arm med den digitale udvikling. Vi har ikke alle svarene, og vi kan ikke altid garantere chefen et præcist facit. Problemet er bare, at hvis vi ikke vover at fejle, er omkostningen meget større i længden i form af tabte markedsandele, svagere brand og utilfredse kunder. 

Dette webinar er en del af en serie på fire om stratecution - men kan sagtens tages alene.

Invester 30 minutter i ny viden

Et 30-minutters digitalt vidensfix, der åbner dine øjne for nye måder at tilgå transformation og innovation. To parametre, der er nøglen til fremtiden og en rendyrket game changer.

Stratecution webinars...hvad pokker er nu det?

Vores populære stratecution-webinars er en serie webinars, hvor vi fra forskellige vinkler angriber digital innovation, hurtigere resultater og forretningsudvikling. Disse fire webinars kan følges både som en serie eller som enkeltstående webinars. Stratecution er i øvrigt den symbolske sammentrækning af strategy og execution. Se flere webinars nederst.

Har du spørgsmål til webinaret?

Er der stadig ledige pladser? Hvordan får jeg et link? Skriv til os på lis@pentia.dk

Med din registrering giver du samtykke til, at Pentia Group må kommunikere og markedsføre til dig i henhold til Pentias privatlivspolitik. Vi behandler dine oplysninger ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.