Event

Digital governance: Flere resultater med samme ressourcer

Hvordan skal fremtidens digitale organisation se ud for at skabe resultater? Det er en udfordring, som mange teams og organisationer kæmper med i disse år.
Governance (1)
Event er afholdt
Dato
Tid
Målgruppe
Alle som arbejder med ledelse inden for IT, digital marketing og kommunikation
Talere
Thomas Eldblom, Mads-Peter Jakobsen & Per Knudsen
Sted
Pentia København

Vi bliver nemlig nødt til at se på vores samarbejde gennem nye øjne og frigøre os fra industri-alderens rigide mønstre. Du kender sikkert flere af udfordringerne: Systemer, der ikke taler sammen, et virvar af digitale kampagnesites, uklar ansvarsfordeling eller videntab, når en medarbejder forlader virksomheden. Digital Governance rummer nogle af svarene.

Governance er et rammeværk, der sikrer en klar definering af ansvar, roller og beslutningsgange i forhold til en virksomheds digitale tilstedeværelse på tværs af platforme og kanaler. Det rammeværk er vigtigt at få beskrevet, så fx ansvar og eksekvering ikke falder mellem to stole. Samtidig er Governance vigtigt i forhold til bl.a. højere tværgående kvalitet, effektivisering af systemer samt konsistens i content og brand.

Agenda

8:30 Kaffe, morgenmad og networking
9:00 Sådan skal vi arbejde sammen i fremtiden
  Hvad forudsiger forskerne? Vi kigger på nogle af forudsigelserne som fx løsarbejde, flydende uddannelse og arbejdstid
9:20 Hvad er digital governance?
  Hvordan kan man udnytte digital governance til at skabe bedre samarbejde, stærkere brand og flere resultater. Vi dykker ned i mulighederne