Morgenmøde

Få ny teknologi og organisation til at mødes

Hvordan får du menneskerne i din organisation til at omfavne ny teknologi? Det forsøger vi at svare på, når vi sammen med Søren Christian Søndergaard Poulsen, Senior Director, Data & Analytics, fra ATP inviterer til morgenmøde om, hvad der skal til for, at du kan give dine teknologiske initiativer flyvehøjde – og hvordan du opnår den effekt, der er målet med indsatsen.

Vi starter dagen med kaffe og croissanter kl. 8.30, og den første taler går på gulvet kl. 9.00. Vi siger tak for i dag kl. 10.30.

 

Dato
Tid
Målgruppe
Dig, der sidder med strategi for eller arbejder med virksomhedens digitale platforme.
Talere
Simon Lange, Managing Director, Pentia Shift
Heidi Lundø, Strategy Director, Pentia Shift
Søren Poulsen, Senior Director, ATP
Sted
Islands Brygge 55
2300 København S
Tilmeld dig her
Untitled Design (4)

Forretningspotentialet i ny teknologi er til at få øje på.

Men det er ikke teknologien i sig selv, der giver effekt i din forretning. Succesen kommer, når menneskerne i din organisation kan bruge teknologien til at løse forretningsproblemer – og når du får teknologien forankret i dine arbejdsprocesser.

For ligesom med alle andre nye produkter, værktøjer og forandringer ligger der en implementeringsopgave, hvis din virksomhed skal indfri potentialet i ny teknologi som AI.

Men hvordan går du til implementeringsopgaven? Det stiller vi skarpt på til vores morgenmøde, hvor du bl.a. kan se frem til, at:

 

  • Søren Christian Søndergaard Poulsen, Senior Director for Data & Analytics i ATP, deler sine erfaringer med implementering af ny teknologi i en stor, kompleks organisation.

  • Vi dykker ned i, hvad det typisk er for nogle snubletråde, der spænder ben for effekten, når virksomheder implementerer ny teknologi.

  • Vi ser nærmere på, hvordan du får AI og organisation til at gå hånd i hånd, så du kan forløse potentialet i den nye teknologi.

Oplægsholdere

Simon Lange


Simon Lange

Managing Director & Partner
Pentia Shift

Heidi Lundø


Heidi Røpke Lundø

Strategy Director
Pentia Shift

Søren Poulsen


Søren Søndergaard Poulsen

Senior Director
ATP

Er det relevant for dig? 

Morgenmødet er relevant for dig, der er interesseret i at udnytte potentialerne i ny teknologi i din virksomhed. Og uanset om din virksomhed er offentlig eller privat, vil vi gøre vores bedste for, at du går ud ad døren med inspiration til at begynde din rejse mod en ny måde at arbejde på.

Et lille tip her på falderebet: Lad være med at vente alt for længe med at tilmelde dig. Pladserne i salen plejer at ryge hurtigt.

 

Tilmeld dig her

Med din registrering giver du samtykke til, at Pentia Group må kommunikere og markedsføre til dig i henhold til Pentias privatlivspolitik. Vi behandler dine oplysninger ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Spørgsmål?

Er du i tvivl om morgenmødet er relevant for dig? Om hvad du gør med parkering, eller om der bliver mulighed for at netværke? Uanset hvad du måtte have af spørgsmål, er du velkommen til at række ud til Minna Sonne på mfs@pentia.dk