Morgenmøde

(Fysisk event) Composable Sales: Et opgør med den traditionelle tilgang til B2B marketing & salg

Det er blevet sværere for B2B-virksomheder at få kundernes opmærksomhed, opbygge relationer og opretholde loyalitet. Tiden er løbet fra den traditionelle tilgang til B2B marketing & salg, og der er behov for en ny indgangsvinkel. Vi kalder den ’Composable Sales’.


Købsrejserne bliver stadig mere komplekse og kunderne kræver stadig mere kontrol over egne data og kunderejser. Med den udvikling følger mindre forudsigelighed, differentierede forventninger til kundeoplevelser og skærpede krav til fleksibilitet. Her kommer Composable Sales ind i billedet.


Bliv klogere på, hvordan Composable Sales kan skabe værdi for din forretning, når Niels Kaldahl og Thomas Eldblom dykker ned i tilgangen og præsenterer en case, der illustrerer hvordan vi har optimeret fleksibilitet, time-to-market, skalerbarhed og kundeoplevelse.

Det hele sker hos Pentia på Islands Brygge 55 i tidsrummet 08.30 - 10.00.

 

Der er rigeligt kaffe men begrænsede pladser.

 

 

Tilmeld dig her

Med din registrering giver du samtykke til, at Pentia A/S må kommunikere og markedsføre til dig i henhold til Pentias privatlivspolitik. Vi behandler dine oplysninger ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

For spørgsmål skriv til Minna Sonne på mfs@pentia.dk