Morgenmøde

Nye digitale spilleregler bringer forretning og IT tættere sammen

Vi implementerer ny teknologi som aldrig før. Men hvis du vil have mest muligt ud af dine digitale investeringer, stiller det krav til dit organisatoriske ’setup’. Lige netop det sætter vi fokus på til vores morgenmøde onsdag den 29. november sammen med Kristian Iversen, Head of Group IT, i EWII.

Vi starter dagen med kaffe og croissanter kl. 8.30, og den første taler går på gulvet kl. 9.00. Vi siger tak for i dag kl. 10.30

 

Dato
Tid
Målgruppe
Dig, der sidder med strategi for eller arbejder med virksomhedens digitale platforme.
Talere
Thomas Eldblom, CTO & Partner i Pentia
Mads-Peter Jakobsen CSO & Partner i Pentia Shift
Kristian Iversen Head of Group IT i EWII
Sted
Zepperlinerhallen
Islands Brygge 55
2300 København S
Tilmeld dig her
29 Nov Web Page Image

Udfordringen med digitalisering er ikke længere primært kompleksiteten i IT, men i højere grad: Hvordan laver du en organisering, arkitektur og processer, der afspejler din forretnings behov – så du sikrer, at dine digitale investeringer skaber værdi?

Det stiller vi skarpt på sammen med Kristian Iversen, Head of Group IT, i EWII, på vores morgenmøde.

Kom på fornavn med ’business capability mapping’ og ’transformation mapping’ - og hør, hvordan energiselskabet EWII arbejder med deres digitale ’setup’:

På vores morgenmøde den onsdag den 29. november får du en introduktion til 2 centrale begreber:

  • ’Business capability map’: et værktøj til at beskrive forretningen og skabe et fælles billede på tværs af IT og forretningen.

  • ’Transformation map’: et værktøj, der skaber et målorienteret ’roadmap’, som klæder dig på til at arbejde iterativt og agilt med digital omstilling og innovation.

Derudover kommer du til at møde:

  • Kristian Iversen, Head of Group IT, i energiselskabet EWII, der fortæller om, hvordan EWII arbejder med det digitale ’setup’.

Vi tager udgangspunkt i eksempler og cases og beskriver værktøjerne og processen – og selvfølgelig også den værdi og de muligheder, de skaber.

Hvorfor er det aktuelt?

Førhen var selve IT-delen kompleks: Der blev etableret store monolitiske systemer, som lovede en masse, men sjældent kunne det, der stod på pakken. Teknologier var dyre og besværlige at købe, udvikle og vedligeholde.

IT og teknologi kan stadig være kompliceret – men det behøver ikke længere at være svært.

For de seneste år er der sket et kvantespring i, hvordan du etablerer, udvikler, integrerer og anvender IT-systemer.

Men: Digitale implementeringer kan stadig være komplekse. IT spiller en ny rolle i virksomheden – en rolle, der betyder, at IT og forretningen ikke længere er 2 forskellige afdelinger.

Og det ændrer manøvrerummet.

Samtidig har uro i verden og på markederne betydet, at fokusset for digitalisering er skiftet:

Hvordan er vi sikre på, at vores digitale investeringer skaber værdi?

Hvordan kan vi være innovative med fx AI for at kunne følge med og/eller vokse?

Er vi organiseret rigtigt – og har vi de rigtige kompetencer for at kunne skabe værdi med digitalisering?

Skal du med?

Et lille tip her på falderebet: Lad være med at vente alt for længe med at tilmelde dig. Pladserne i salen plejer at ryge hurtigt.

Med din registrering giver du samtykke til, at Pentia Group må kommunikere og markedsføre til dig i henhold til Pentias privatlivspolitik. Vi behandler dine oplysninger ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

 

Spørgsmål?

Er du i tvivl om morgenmødet er relevant for dig? Om hvad du gør med parkering, eller om der bliver mulighed for at netværke? Uanset hvad du måtte have af spørgsmål, er du velkommen til at række ud til Minna Sonne på mfs@pentia.dk