Webinar

Crossplatform er rykket frem i feltet – er det tid til et skifte af app-teknologi?

Er du i tvivl om, hvilken app-teknologi du skal vælge? Så vil vi gerne invitere dig til webinar, hvor vi stiller skarpt på de nyere generationer af cross-platform – og holder dem op mod den klassiske native-teknologi. For cross-platform-teknologien har taget et kvantespring de sidste par år, og derfor er der mange, der nu genovervejer, om en native app fortsat er den rette løsning for deres virksomhed.

45 minutters intensivt webinar. Deltag live med mulighed for at stille spørgsmål eller gense optagelsen, når du har tid.

 

Dato
Tid
Målgruppe
Dig, der sidder med strategi for eller arbejder med virksomhedens digitale platforme.
Talere
Jonathan Bornemann, Managing Director & Partner
Tilmeld dig her
JOB Jonathan Bornemann 267 Hires Kvadrat Rgb

Native apps har i mange år været det gode, sikre valg. Sikkerheden var i top, designmulighederne nærmest ubegrænsede og performance lige så hurtig og driftssikker som et japansk højhastighedstog. Sådan er det sådan set stadigvæk.

Men måske overvejer du alligevel at skifte til en cross-platform?

Det kan der også være god ræson i. For selvom native stadig har sin berettigelse, har cross-platform været igennem en heftig udvikling de seneste år, og den har indhentet native på mange parametre.

Derfor vinder cross-platform frem, og i dag er 70 % af de 50 mest populære apps i USA cross-platform. Bl.a. Facebook og Instagram.

… og så er der selvfølgelig det med prisen og hastigheden. For en cross-platform reducerer både dine udgifter til app-udvikling og din time to market drastisk. Og spørgsmålet er, om native fortsat er investeringen værd?

Dét er noget af det, vi stiller skarpt på til vores webinar, hvor Jonathan Bornemann rydder ud i myterne om native og cross-platform.

Derudover ser vi nærmere på, hvad et teknologiskifte vil have af implikationer – og på, hvorfor det godt kan betale sig at have det lange lys på, når det kommer til valg af teknologi.

I Pentia udvikler vi både native og cross-platform apps. Hvad vi anbefaler, afhænger af din virksomheds behov til den konkrete løsning.

Tilmeld dig her

Med din registrering giver du samtykke til, at Pentia Group må kommunikere og markedsføre til dig i henhold til Pentias privatlivspolitik. Vi behandler dine oplysninger ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

For spørgsmål skriv til Minna Sonne på mfs@pentia.dk