Webinar

Webinar: Hvordan kan teknologi styrke din kanalstrategi?

Er teknologien en medspiller hos jer? Eller oplever du, at den sætter begrænsninger for strategiske visioner og giver dig uendeligt mange produktionsopgaver, før du kommer i nærheden af at skabe resultater. Det er frustrerende! Men sådan bør det ikke være - og der er en løsning. Den får du i webinaret her.
Website Webinar 05
Dato
Tid
Målgruppe
CEO, CMO, Strategiske og Digitale beslutningstagere, Marketingchefer, Marketing Managers, Digitale projektledere, Forretningsudviklere.
Talere
Thomas Eldblom, CTO & Partner
Tilmeld dig her

På webinaret kigger vi på, hvad grundstenene i dit digitale økosystem bør være, for at virksomheden kan få værdi af de digitale indsatser, du laver.

Hvordan kan du eksempelvis lykkes med en ambitiøs kanalstrategi, som sikrer, at I kommer bredt ud med jeres budskaber, produkter eller services. Uden at du og dit team overvældes af produktionsopgaver, tunge processer og unødvendige arbejdsgange. 

Teknologien skal være en medspiller.
Det er en af grundstenene i en digital transformation.

Derfor er vi også nødt til at ændre mindset, når det gælder de værktøjer, vi er vant til at bruge. CMS, CRM, Marketing Automation, Blogs, Sociale Medier, Email Marketing...

Det får du ud af webinaret

På webinaret bringer vi teknologisnakken op på et ledelsesniveau, så du kan være med til at sikre, at I remt faktisk kan lykkes med de digitale indsatser, der kræves af jer.

 

OBS! Der er ikke flere pladser på webinaret

Spørgsmål?

Skriv til Louise på laj@pentia.dk
Louise kan hjælpe dig, hvis du mister linket til webinaret eller bare har brug for lidt vejledning.